Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

eMek zrobił śniadanko a potem poszłam do mamy na herbatkę
. Dzisiaj na liście zakupów nr.1- Muszynianka

tak po prostu 

ale się objadłam - było bosko! Nawet napiłam się łyka czerwonego wina od M ale ciiiiii ;-)

tak to zdjecie to mój bebzon

bo szczrze mówiąc myslałam ze to jakas tandeta bedzie...........

rany jakie dzieciaki potrafia byc nieznosne!!!!!!11 a ona to juz wogóleCześć Marcysie
U nas dziś nawet słonecznie, mąż pojechał po farby i panele do mieszkanka i w poniedziałek początek remontu - jestem przerażona bajzlem jaki będzie po nim panował ale z drugiej strony szczęśliwa, że na Święta będzie już po wszystkim. Wczoraj dostałam ataku rozpaczy bez powodu, biedny małżonek się przestraszył a ja ryczałam przez 5 minut a potem mi przeszłotak po prostu
Wieczorem byliśmy na pysznej kolacji - jadłam zupę-krem z małży, rybkę basa morskiego w ramach rozwijania intelektu naszej córy a potem bezowo - orzechowy nugat lodowy z sosem truskawkowym - mąż patrzył na mnie z przerażeniemale się objadłam - było bosko! Nawet napiłam się łyka czerwonego wina od M ale ciiiiii ;-)
aaaa, no i mam nową fryzurę - w kolorze Ice Tea :-):-):-)
miłego popołudnia kochane!!
Chyba jest kompromis w sprawie imienia dla naszej córci: bedzie KORNELIA. Podoba sie wszystkim:-) tzn. mi, mojem m i mojemu synowi