reklama

Marcóweczki 2011

Ola oj głupia i to bardzo. Mówi że to nie ona tylko ktoś podobny a my ją biedną wrabiamy;)

A zapomniałam się poskarżyć! Zamówiłam pościel na necie i dostałam egzeplarz z dwiema dziurkami! Wkurzyłam się bo nie lubię reklamacji, odsyłania, czekania itd. Zaraz mąż ją wyśle spowrotem i mają mi wysłać nową.

reklama
Ja tez nie lubie robic zwrotow,kiedys tez kupilismy posciel ale to było chyba w realu i dopiero w domu w poszwie na kołdre zauwazyłam dziure i M jezdził wymieniac,na szczescie nie robili problemu.

hej.
wesoło tu u was :)
też powolutku czytam i się wdrażam w tematy

Milutek i wy dziewczynki też mnie często boli brzuch tak kuje do środka ale nie wiem czy mam się bać czy to normalne?? moja dzidzia jest ułożona miednicowo i może to od tego?? Myślicie że pomaga na to Muszynianka?? bo ja 1słysze ale taka gazowana czy nie??

Pinka25 to ty masz tak jak ja, ostatnio spać mi się chce już o 18 ale potem od 2 do 7 nic. zwariować idzie. M na mnie krzyczy że myśle i dlatego ale jak tu nie mysleć no nie dziewczyny??

Dziś wyjeżdzam do Teściów wiec miłego weekendu wszystkim :-)

Chudzielcu jak mi tak wróżysz wcześniejszą niespodziankę, to ja się ubieram i idę obejrzeć wózki............ Może się w końcu na coś zdecydujemy....................
Apropos zwrótów, to muszę właśnie odesłać tę przymałą sukienkę :/

Chudzielcu jak mi tak wróżysz wcześniejszą niespodziankę, to ja się ubieram i idę obejrzeć wózki............ Może się w końcu na coś zdecydujemy....................
Apropos zwrótów, to muszę właśnie odesłać tę przymałą sukienkę :/

Malina, a jakie sukienka ma wymiary? Bo ona jest bardzo ladna, jest nowa...moze daj ogloszenie i ktos od Ciebie kupi??? Za taka sama cene?

My mielismy jazde w nocy z zebami Olafa i teraz spalismy do 11.
K. rano zdziwiony w ogole... 2 razy schodzil na dol w nocy, 2 razy olafa przenosil... Przytulal mnie jak ryczalam z Olafem..a teraz ni hu hu... Nic nie pamieta :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry