reklama

Marcóweczki 2011

Mandarynki!!!! A u mnie wczoraj w sklepie takie parszywe były, że nawet ich dotknąć nie chciałam, bleee. A taką miałam ochotę. Brak naleśników zaspokoiłam chlebem pełnoziarnistym z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym. Poprawiłam kanapką z szynką, chrzanem i grzybkiem w occie. M. tylko z lekka zielony się zrobił ;-)
A teraz piję świeżo wyciskany sok z marchewki i jabłek z dziką ilością cytryny. Pycha!

Trzebiska, atmosfera u mnie w pracy faktycznie nienajgorsza, chociaż są okresy, bywa, że dłuższe, że ma się wrażenie "lotu nad kukułczym gniazdem". Zarząd najbardziej "ku-kułkowaty" ;-) z tego wszystkiego, ale przynajmniej w swoim ku-ku dość przewidywalny i w sumie nie chcący źle, więc da się przeżyć. Poza tym jak lubi się, co się robi - to już jest baaardzo fajnie, czego sobie i wszystkim życzę!

reklama
Bosa- na ja wlasnie mam te drugą bezsennosc czyli czyli spie do 2-3 a potem dupa:wściekła/y::wściekła/y: mały sie obudzi tez zaczyna mnie kopac ja sie robie głodna i tak w kołko macieja zasypiam nad ranem gdzie zaraz wstac trzeba i wtedy wyglądam i czuje sie jak bym tydzien piła:szok::szok:

wy tu o kwasnicy a ja musiałam sie bułkami zpomidorem zadowolic bo po wyprasowaniu mega sterty nie mam juz sily na nic a jeszcze prysznic by wypadało wziąść:-D

heloł ja już po nalocie gości którzy pożarli cały mój placek i pokrzyżowali mi cały dzień ale odbebniłam ich wizyte i dada

wy tu o takich pysznościach cały dzień a mnie ruszyły tylko naleśniki żadnego kwasu bllllleeee
dzisiaj kumpela przyniosła mi kolejna fure ciuszków i tak sie zastanawiałam kiesy powinnam zaczać to wszystko prasować a widze że nie tylko milutka sie za to wzieła to chyba i ja sie za to zabiore
a dzisiaj mój M miał test z ojcostwa spisal sie na medal uśpił i nakarmił małego psiapsiółki i zajmował sie nim na cacy jestem z niego dumna
a teraz chyba uciekne coś wszamać do łóżka bo stanowczo za dużo dzisiaj siedziałam

I ja juz tez po nalocie gosci;)
widze ze tu dzis o samych pysznosciach mowa,u nas taka kwasnica to sie zwie kapusniak,oj zjadłabym ,mniammmm;)
własciwie to jestem juz po kolacji ale chyba jeszcze wciagne kanapke i soczek pomidorowy;)

ja tam musze pojeśc jeszcze po kolacji bo w nocy bede budzić sie z głodu ale teraz już delikatnie kiwi banan i jogurcik
a tak pozatym wiecie co to może być bo boli mnie szczena do góry od6 aż do połowy pulika w dodatku cały środek pulasa mam pogryziony już nie wiem jak mam spać żeby sie nie gryśc

Synek mi wlasnie brzuch wykrzywil. Cos sobie upodobal ta prawa strone. A juz jak lupnie czasami to porzadnie czuc.
Ide spac. znalazlam jakas durna gierke na fb i gralam ze 3,5 godz.

Co do nalesnikow, to z checia sie podziele, bo sama chyba tyle nie zjem :) chyba juro do pracy wezme :)
Nie mam w sypialni jeszcze pl tv, a obejzalabym sobie ten film na tvn co teraz jest. Taki przyjemny, swiateczny. ale juz chce do mojego lozeczka. Zeby jeszcze kocur zechcial ze mna spac byloby cudnie. Dobra, zmykam, jutro do pracy...

wy pewnie chrapiecie a ja znów zasnąc nie moge paranoja jakas chyba poszukam w internecie jakies herbatki dla cieżarnej na bezsennosc bo jak tak dalej pojdzie to sfiksuje:angry::angry:

reklama
ja tez nie spie, ale Olo jest chory... I sie obudzil...a mial goraczke i brzuszek go boli. Lipa wielka...
Tak mi go szkoda, juz 2 noc taka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry