reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Puuussstttooo tu dzis,czyzby wszystkich zasypało ?
My juz po kolacji,trzy buły,kazda z innym dzemem i kakao,mniammmm
W koncu przestało sypac i lekko biało sie zrobiło:)
Czekam teraz na ostatni odcinek ''Szpilek na Giewoncie'' i po pewnie juz spac pojde;)

reklama
A ja znowu jestem po prasowaniu- teraz oglądam Housa i CSI na przemian :-D:-D

Olus-
ja tez po kolacji- jajeczka na twardo z chlebusiem..już chyba ze 2 miesiące takich nie jadłam:)

Pinus
- to dla Ciebie wstęp do tego co się będzie dziać w kolejnych dniach. I dodam Ci moje Droga ze brakło mi pudelek a mam jeszcze pół suszarki ubranek do wyprasowania:):):-D

njm.JPG

W tych pudłach mam schowane wszystkie ciuszki jakie już wyprałam i wyprasowałam. Musze je tylko posegregować według rozmiarów i opisać pudełka- tak jak już Wam kiedyś wspominałam:):)

Ostatnia edycja:
Milutek, bardzo dobrze jak opiszesz sobie pudełka. Ja zrobiłam podobnie, tzn. nie miałam tego aż tyle, ale najpierw sobie wyciągnęłam ubranka 56 i 62, a resztę wypraną i poprasowaną miałam owiniętą folią, żeby się nie zakurzyła i powoli sobie wyciągałam i jeszcze coś tam wyciągam. To bardzo pomocne.

Nie pamiętam już która z Was pisała o tej lasce co je kebaby i chipsy i potem się dziwi, że dziecko wyje. Kurde, czasami coś tam grzesznego można zjeść, ale bez przesady!!! Przecież trzeba myśleć o dziecku i o sobie. Też pewnie bym ją zjechała.

Olus- eMek ogląda teraz Housa w sumie to ciekawy odcinek :-)

Pinus- pudła są super i przyznam ze do tej pory stały puste...teraz się w końcu na coś przydadzą. I strach w oczach bo sie mi prawie skończyły- mam jeszcze dwa ale z moimi caparami i chyba je opróżnię :-D:-D. Az sie boje jak to będzie wygladac jak z nich wszystko wyciągnę i zacznę segregować:):-).

Also- widzę ze dobrze kombinuje z tym opisaniem i posegregowaniem wszystkiego:) Nie chce tego upychać do pulek bo po pierwsze nie mam tylu mebli pustych poza tym w pólkach i taks ie wszystko kurzy!! ;-)

agacina ale co cię tak drapie? bo ja też szaleję dzięki uczuleniu jakie dostałam:( ręce i nogi mam zdrapane do krwi i za nic nie wiem od czego, to wszystko:(
.
Mnie brzuch strasznie swedzi. Teraz sie umylam i nasmarowalam balsamem i jest ok. Rano smaruje sie oliwka ROCa na rozstepy. Chyba w malym pojemniku bede nosila jakis krem i bede sie smarowala w ciagu dnia. Tak nienawidze jak mnie cos swedzi, grrr.

Buziaczek, ja kosmetykow vichy uzywam juz 2 lata. Mam cala serie (kupuje w aptece online), ale u mnie to raczej hormony. Zawsze mialam z nimi problem, ale jak bralam tabletki to bylo ok. A w ciazy to cala twarz mnie boli co jakies 3-4 tyg. Potem mi sie troche poprawia i znowu masakra.

Mlody dzis sie rusza :) dobrze. chyba go nie zmeczylam tak bardzo jak wczoraj.

.
Mnie brzuch strasznie swedzi. Teraz sie umylam i nasmarowalam balsamem i jest ok. Rano smaruje sie oliwka ROCa na rozstepy. Chyba w malym pojemniku bede nosila jakis krem i bede sie smarowala w ciagu dnia. Tak nienawidze jak mnie cos swedzi, grrr.

Brzuszek, to od rośnięcia, a ręce i nogi, to już raczej chyba inna sprawa:/ ale wiem, co przeżywasz, bo szału dostaję

Mnie jak narazie nic nie swędzi:laugh2::laugh2: i mam nadzieje ze szybko nie bedzie...........
Milutek- no fakt jak to rozpakujesz to dopiero bedzie widok:-D:-D
also- to ja pisałam o tej lasce!!!!!!!! ona zawsze była jakaś walnieta bo ledwo co dziecko 2 tyg mialo najadła sie pomaranczy i tez wielce zdziwiona ze dziecko kolke ma:tak::tak:...........
wlasnie wcinam skibeczkę z nutelką ktos preferuje????

reklama
Do góry