reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka nie mogę czytać o tej Twojej znajomej, jak można dziecku same kebaby i chipsy zapodawać brrrrrr Potem będzie słabe i chorowite, a ona na pewno siebie winić o to nie będzie, że dziecku żadnych witamin nie dostarczyła ech.. Ja tam święta nie jestem, też zjem chipsy albo pizze, ale nie codziennie szok! Niepotrzebnie tylko Ciebie denerwuje :* A na pęcherz uważaj :*

Ewe gratuluję dobrych wyników!! Jakiś czas temu kupiłam w h&m takie dżiny, ale je oddałam, bo za ciasne były (chciałam być seksi mamą w rurkach, nie wyszło hahahaha) i kupiłam w zwykłym sklepie za 54zł i jestem mega zadowolona, tylko, że już trochę mnie piją pod brzuszkiem, trzeba się powoli za większym egzemplarzem rozejrzeć ;)

Scarlet sernika mówisz.. ale na kwaśno ;)))) Za mną kwasota jakaś chodzi..

Milusia niezłe zbiory :D Kurde ale będziesz zorganizowana - laski powinny być dumne ze swojej mamy organizatorki :D

Aga coś dla Ciebie do drapania a.jpg

Edit:
Co tu taka pustynia?????????
Nudzem siem straszliwie, bo w tv nic nie ma, nad książką się nie skupię dzisiaj, grałam już we wszystko, z Fredem już byłam na dworze, kolacje zjadłam i nuuuuuuuuuuda ;)
Pochwalę się tylko, że zrobiłam dzisiaj dwa zakupy mikołajkowe: sanki dla chrześniaka i kolimator (cokolwiek to jest, sam sobie wybrał) do karabinu paintballowego dla małża.. Teraz ja mam sobie coś wymyślić, ale już mi eM zapowiedział, że nic dla dziecka ani nic do mieszkania, tylko dla mnie ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
Ale powiem Wam jak się wkurzyłam- 2 dni temu na allegro pojawił się używany wózek który mnie interesuje ale bez zdjęć. Babka napisała ze prześle na email- wiec do niej napisałam...cisza, wiec napisałam drugi raz. Juz tu z eMkiem kombinowałam żeby poprosić kogoś z rodzinki o tygodniowa pożyczkę do wypłat a tu babka cyk- fotki dorzuciła do aukcji i napisała nam o tym email. Wiec eMek woła- zona są zdjęcia. Siedzieliśmy tyle co trzeba było żeby je przejrzeć- poszłam doprasować parę rzeczy. Po 5 min.wróciłam żebyśmy mogli zadzwonić o ta pożyczkę- patrze jeszcze raz na wózek- a on już sprzedany!!!!!!! :wściekła/y::szok: i się załamałam.........

Malinka
- a co innego mi pozostało robić??:) :-) poza tym zwis zawodowy mimo siedzenia na zwolnieniu nadal we mnie panuje:) role managera mogę odgrywać teraz tylko w domku- planujac i organizując- hi hi ;-).

Milutek a to głupie babsko,niech ja myszy zjedza;)ja to wogole sie nie orientuje na tych aukcjach wiec ograniczam sie do znajdywania a cała reszte odwala M ;) a jestescie na cos konkretnego zdecydowani czy szukacie okazji?

Milutek, też bym się wkurzyła. Spróbuj jednak pomyśleć, że widocznie nie był dla Ciebie i trafisz na lepszy to może Ci się humor poprawi. Czasami Ci na aukcjach są nieuczciwi. Skoro miała tylko kup teraz to mogła Wam na maila wysłać te zdjęcia, ja pierniczę.

Ja obecnie się za wózkiem parasolką rozglądam. Najprawdopodobniej w marcu będę musiała kupić, bo małego do Musty przełożę, a Ignaś jeszcze też chyba będzie spacerówki potrzebował. I mam pytanie do Was jaki wózek parasolkę polecacie? I drugie jak długo Wasze dzieci korzystały z wózka? W sumie to pytania do doświadczonych mam, ale jest ich tu trochę więc plisss o odpowiedź.

Also- Moja ma przeszło 3 lata i dalej we wozku jezdzi podejrzewam ze do 4 spokojnie albo i dłuzej zobaczymy a spacerówke mam z motchercare taka normalną pick&mix wiec twoj tez spokojnie jeszcze troszke w spacerówce pojezdzi:tak::tak:
Milutek- ale swinia z tej baby no ludzie sajednak nienormalni!!!!!!!!!!!!!!!
Malina- nic mi nie mów bo ona to jest wogóle ewenement:wściekła/y::no: zero rozumu i to nie tylko w sprawie karmienia dziecka........
na ale dzieki temu ze jestem wlascicielem sklepu i w nim pracuje rózne elementy tu na wyspie sie spotyka................ kiedys książke napisze o Polakach na wyspie!!!!

Olus- ta firma nam odpowiada i jest na mojej liście numerem jeden. Jeśli coś nas przypili i nie będzie takiego używanego to mamy tańsze- nowe na oku ale to na dalszych pozycjach listy. Tu mi zależy na wersji 3w1 z fotelikami.

Sprzedam Wózek bliźniaczy Jumper Duo (1335419752) - Aukcje internetowe Allegro

To ten wózek....choć mówię sobie teraz to co pisze Also- może on nie był dla mnie:):)

Pinus- na głupotę niestety nie ma lekarstwa!!! Natomiast et wózki schodzą jak woda- coś w nich widocznie jest! nowy kosztuje 3w1 2200zł ale używki za 1200-1300:):) z tym ze jak się pojawiają to trzeba kupować od razu bo szybko znikają........

Ostatnia edycja:
Milusia znajdziecie ładniejszy, lepsiejszy i tańszy, a o tym zapomnij i sie nie stresuj :*

Pinka.. i ta książka będzie bestsellerem!!!!

Mężu dzwonił, że już jest w drodze powrotnej, jeszcze niecałe 300km....

Milutek- ale sliczne te wozeczki naprawde i wogóle nie zniszczone:tak::tak: szkoda ze tak sie stało ale trzeba wierzyc ze natrafisz jeszcze cos takiego

Malinka- tańszego to może nie ale lepszy być może:):)
A te 300 km- eh co tam śmignie raz dwa i będziecie się mocno przytulać:-):cool2:

Pinus-
w bliźniaczych wózkach jest to fajne ze raczej są to sezonówki bo ludzie nie maja zazwyczaj gdzie przechowywać te kolosy:)wiec w super stanie sprzedają:) liczę ze teraz jak śniegi spadną to ich więcej sie pojawi na necie- choćby dlatego ze sezon sie dla co poniektórych skończy:);-)

reklama
Milusia i jeszcze taki argument, że jak już wózek niepotrzebny, to szybko sprzedają, bo wydatków przy dójce zawsze masa ;)
Za dzisiejszą trasę jutro ma wolne, ja pracuję z domu i tak powinno być :) Piątek weekendu początek lalalalala..

Do góry