reklama

Marcóweczki 2011

Ewi, ja zawsze po nocy z ekonomicznych względów;-):tak:. A po raz pierwszy od tygodnia mam większe zamówienie:tak::rofl2:.
Miłej nocki, ja też już zmykam. Rano ruskie lepię, całe 2,5 kilo:-p:tak:.

reklama
Cześć dziewczynki! Witam się od rana, mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Niestety nic nie nadrobiłam. Miłego dnia! U nas mróz -13 stopni na dole, a u mnie na balkonie pokazuje -10. Śniegu trochę napadało, trzeba dziecku kupić sanki.

Cześć kochane!
ja po nocce padam na pysk:/ synek co chwilę czegoś potrzebował i tak przespacerowałam całą nockę:/ a nad ranem wylądował już ze mną w łóżku, więc spania nie było.
Miłego dnia

Cześć kochane!
ja po nocce padam na pysk:/ synek co chwilę czegoś potrzebował i tak przespacerowałam całą nockę:/ a nad ranem wylądował już ze mną w łóżku, więc spania nie było.
Miłego dnia
hej,
tak nie ma lekko, ja dziś z Wiktorem pół nocy spędziłam na klopie, bo kupka nie chciała wyjść... co chwilkę pobudka i placz i na kibelek,no ale po sukcesie pospaliśmy sobie razem jeszcze kilka godzin, wiec w sumie nie narzekam ;p

u mnie -20 brr
jadę dziś do pracy spotkać się z naszym nowym pracownikiem i go trochę wdrożyć

pozdr ciepło

Ja też się witam :))
Dziś droga do pracy normalna. Byłam o czasie, przespałam się w pociagu :))

Wiecie co, ja przy waszych przygodach z horroru i ciężkich przeżyciach zdrowotnych zaczęłabym się zastanawiać czy jestem w ciąży gdyby nie to, że jednak brzuch mi nieco przeszkadza a dzieciak pierwszy raz porządnie mnie skopał chyba z radości kiedy pożarłam robionego przez mojego ojca andruta. To trochę rozkulalo to moje śpiące wiecznie dziecko i wczoraj wieczorem tak mi przysunął, że skopał mi kota z brzucha :)) Kot wielce zdziwiony i obrażony patrzył się na mnie z niedowierzaniem jak mu się posłanie zbuntowało :)) Ciekawe czy dziś da się namówić na sesję mruczandową przed spaniem ... ;)

I ja się witam po śniadanku.....dzisiaj ciąg dalszy leżenia w łóżku:) Na 11 jestem umowiona do innego rodzinnego bo to zdychanie jest paranoja.

U mnie tylko -7:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry