reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ja sie przeszłam przed 22 po M z psem i wracajac tak sie zmachałam jakbym jakis maraton przeszła a to raptem 10min ;)
Teraz juz tez uciekam spac bo juz mnie tyłek boli od siedzenia przy kompie;)
Dobranoc,karaluchy na noc ;)

Kasienka,Madzik,Martus dobrze ze Wasze wypadki tylko takie delikatne:tak:,uwazajcie na siebie.Ja sie ciesze ze nie musze wychodzic z domu;-) ale dzis z psem wracajac pojechałam na piecie przed samym kraweznikiem i znowu boli mnie krocze:zawstydzona/y:.Ostatnio kumpela opowiadała mi o znajomej ktora bedac w ciazy tak sie ''rozjechała'' ze pekła w kroku:szok:.
Niezłe;-);-), ale straszne, przynajmniej uniknęła nacinania;-):tak:. Moja miednica to całkiem jak potrzaskana a z urodzin kolegi Olka to tip topami wracałam jak kaczka:tak::tak:.
Marcia- uważaj na siebie kurna felek no:tak::tak::tak:
Uważam i dlatego jutro klient sam po towar przyjedzie rano, bo autkiem nie da się wyjechać a nie będę dryłować po górkę z siatą chleba:no::sorry2::-p:-p.
Bosa, dobrze że Stelka się w końcu odezwała;-);-).
Malinuś dzięki za wieści od Futrzaczka - współczuję bidulce:tak::-(:-(.
Papciu, przepis prosty - kup opakowanie bitej śmietany dr. Oetkera i tam jest rewelacyjny, tylko ja daję więcej masełka:tak::-p:rofl2:.
Nocka w kuchni, więc posiedzę troszku:tak:.

Jakby co to ja zyje, wszystko jest ok- przyjechalo do mnie rodzenstwo i nie mam zbytnio czasu na pisanie... A zeby bylo smieszniej, to mamy w Anglii zime stulecia i za cholere nigdzie nie mozna dotrzec...a nawet jak poszlismy na zakupy to mnie doslownie podtrzymywal brat :) Tak slizgo....

Buziaki i mam nadzieje, ze u Was wszystko ok!

Marta a dlaczego akurat do 1;20? Nastawiłaś chleb do pieczenia???

Harsharani już ja sobie wyobrażam u tą Waszą zimę stulecia. Angole pewnie przerażeni i paraliż na drogach;) rodzeństwo to chyba sobie wagary w szkole zrobiło;) ale dobrze dla Ciebie;) trochę z rodzinką pobędziesz:)

reklama
Marta ale masz porę na pieczenie chleba haha, ja jabym teraz upiekła to bym jeszcze pół zjadła z łakomstwa więc może sobie odpuszczę;) ale jutro też mam w planie;) tylko nie całą siatę a 3 sztuki;)

Uciekam spać bo już chyba całe allegro przejrzałam, onet, wp wyczytałam i powkurzałam męża;) sąsiad słucha Perfektu na cały regulator i chyba zaraz pójdę mu nakopię w d..sko!!!

Dobranoc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry