• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

papcia jedyny + z opieki w uk mam taki ze ta opieka za free i przynajmniej 50£ na sama wizyte nie musze bulic bo mi u prywatnego na kase chorych robia hura!:)

Ostatnia edycja:
reklama
jestem:blink: no zadziwiające zjawisko....2 h po galerii spokojnie daję radę, a wdomu 30 minut coś porobię i finito:-p
łowy udane udane, dla mnie najbardziej:rofl2: dla dziewczyn trzeba nową kasę przyszykować.

Kupiłam w TESCO pajacyk bawełniany, cienki za 14 zł, to dużo czy mało? jakoś nie mam orientacji bo nic jeszcze nie brałam z ubranek...

migotka to po założeniu krążka Cię nie wypuścili? jak masz dostęp do neta to może jakoś przetrwasz;-)

malina a o lapisowaniu co znajoma mówiła? ja jeszcze nie byłam z córą u dentysty...ma zdrowe, białe ząbki ale może warto by było iść oswoić temat...

ja jeszcze nic nie wszamałąm bo mi sie tyłka z przed kompa niechce podnieść ale chyba juz czas powolo unieść szanowną szuflade i może jakąś inke wypić bo zgag mnie męczy

Madzik jeszcze ją spytam dokładnie kiedy jaki zabieg trzeba robić i napiszę konkretnie, żeby tu teraz nie mącić :)

A lapisowanie to chyba dopiero jak się pojawia próchnica, minus taki, że barwi zęby na czarno :/

Papcia ruszamy nasze szanowne i do garów! Ja zaraz umrę jak czegoś nie zjem!! Ile można ciągnąć na cienkiej zupce mlecznej z rana :p

Ja oprócz tego że miałam krzywe (teraz już proste po aparacie) zęby to na nie nie narzekam. Mam genetyczne białe plamki z przodu na jedynkach ale sama się przyzwyczaiłam do tego a ogólnie nie widać;)

U mnie na obiad gołąbki od teściowej. Mi leniowi nie chce się nawet sosu dorobić brrrr... A mąż zaraz wraca.

Właśnie mi kolega z Łodzi pojęczał jaki on samotny, że już po 30stce, z pracą kiepsko, remont mieszkania w toku itd. Przykro mi się zrobiło ale co ja poradzę jak ja mieszkam 300km od niego:( poleciłam mu tylko sympatię:)

Hej Dziewczyny

U mnie już po wymianie drzwi i po sprzątaniu :-) Nawet przeprowadziliśmy rozmowę z babcią na temat zamykania drzwi, mężu osiągnął szczyt swojej dyplomacji, zobaczymy jak długo będzie działało.. ;-)

My na Sylwestra wybieramy się na bal z muzyką południowoamerykańską do restauracji pod Krakowem. Mój książę zarezerwował nawet nocleg i zakupił mi na tą okazję wino bezalkoholowe - stwierdziliśmy, że nie wiadomo kiedy w najbliższym czasie przyjdzie nam zaszaleć, więc postanowiliśmy iść na całość :-)

Co do ząbków to też swoje przeszłam w dzieciństwie i w sumie dzięki mojej mamie moja paszcza jakoś dziś wygląda (czyt. 5 aparatów, różnego rodzaju homonta na szczenę i ostatecznie 2 zęby wyrwane żeby zmniejszyć żuchwę). O dziwo nie zraziło mnie to do wyrwizębów a wyuczyło we mnie dbałość i solidność w dbaniu o nie co teraz procentuje.

Co do witamin - mój gin z tych co mnie faszerują - jem PregnaPlus, OmegaMed, Thardyferon i magnez.

Milutku - gratuluję postępów nad wodą!!

Migotko - trzymaj się dzielnie!!

Idę usmażyć pierożki a potem zabiorę się za prasowanie mojej kreacji na jutro :-)

Miłego popołudnia!! :-):-)

reklama
oooo Katjusza przypomniałas mi ze w sypialni mam przygotowana deske do prasowania i ogromna sterte ciuchow;)zazdroszcze imprezy;)
Ja Wam wspołczuje przebojow zebowych,u mnie nic sie nie dzieje(odpukac),moze nie mam pieknych,rownych i białych zebow ale mam wszystkie swoje i tylko dwie plomby,jak na 30lat to nie jest zle;) a i tak jak Ewi mam białe plamki na jedynkach ponoc od antybiotykow we wczesnym dziecinstwie.
Migotka a co sie dzieje ze jestes w szpitalu?
My juz po obiadku,było miesko w sosie pieczarkowym i kasza i ogoreczki konserwowe;)
Przed chwila był kurier z paczka,mamy wiec juz wanienke ze stelazem,hurrraaa;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry