reklama

Marcóweczki 2011

Bosa, bo Ty po prostu zmeczona moze jestes :)
Harsarani, ja tez nie czuje. Pewnie niedlugo spac pojde ;)

Reszta chyba sie szykuje na jakies imprezki wieksze lub mnniejsze, bo cicho tu dzis...

reklama
moj M. zabunkrowal sie w sypialni a ja na dole wiec tez oddzielnie ;) tylko patrzec jak zaraz po browarka przylezie ;)
Kocur poszedl sie lajdaczyc, a ja bym cos zjadla dobrego... Tylko co? Hmmm, oliwki mam :)

Widzę, że ruch na forum nawet ostatniego dnia roku :-)
Serniczek wyszedł wyśmienity, prawie pół blachy zniknęło :-p
Mój syneczek obrócił dupkę i teraz smyra mnie swoimi małymi stópkami w brzuch. Takie urocze górki się robią:-D

hmmm... ja tez bym cos zjadla ale nie wiem co...mialam zrobic zapiekanke z brokulow i poszlam do marketu rano po ser zolty i przed blokiem sobiee o nim przypomnialam w drodze powrotnej:zawstydzona/y: i nie mam... hmmm. a philafdelphia mozna jakos zastapic ten zolty ser??nie zapiecze sie pewnie...

My na obiad (godz. temu)wszamaliśmy łazanki które M zrobił. Teraz objadamy się w łóżku: czekolada, paluszkami i waflami ryżowymi:):) W okolicy słychać już fajerwerki- starsi strzelają dzieciakom zanim pójdą spać.M oczywiście piwko w rece a ja puki co maltretuje klawiaturke:-D:-D

Pinus-
wyobraź sobie ze nie tylko Ty sie wzięłaś dzisiaj za prasowanie:) JA tez siedzę nad tym teraz na raty- właśnie mam chwilkę przerwy bo kręgosłup juz wysiadał a dziewczynki skopały mi cyce (bo sobie zniżyłam deche i siedzę na krzesełku):-)

DZIEKI!!!!!!!!!
o mam serek wiejski to poszukam twojego przepisu na brokuly zapiekane na odpowiednim watku bo chyba mi podawalas i ide brokuly wstawic:)!! ohhh ale fajnie nie pomyslalam o wiejskim serku!:-D:-) a jesli chodzi o kalorie to po wczorajszym bread&butter puddingu to juz nie ma nic gorszego kalorycznie:-pi dzis tez go juz jadlam:) sama dieta:)hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry