reklama

Marcóweczki 2011

milutek widze, ze suwaczek zmienilas:)

W ogole mialam salatke zrobic.. wlasnie mi sie przypomnialo, ale chyba mi sie nie chce. Mam nadzieje, ze emek sobie nie przypomni...:P W razie czego nasciemniam, ze ludzie z balu zjedli:DDD

reklama
moge dolaczyc?:P czy juz kazda pod stolem lezy :-D
Maz usypia Bartoszka a potem impreza ;-):-D

ja sobie upieklam pyszne ciasteczka i sie opycham,a co, ostatni dzien w roku :P
pewnie cale sama zjem bo bardzo gorzkie (z gorzkiej czekolady ,miodu, mleka w proszku, kakao-- zreszta wymyslalam sama wiec wrzucilam co sie dalo) dla mnie pyszne,ale nie kazdy takie lubi ;-) to nic -wiecej dla mnie ;-):-D:-D

Szampan sie chlodzi w lodowce.... szkoda,ze moge tylko popatrzec. Mlody w brzuchu robi sobie impreze :cool2:
ja mam piwo bezalkoholowe... ale chyba sie nie skusze.

Moze herbatki komus?? Hmm... dawno takiego sylwestra nie mialam.....

Ruda- ale mi narobiłaś smaka tym piwem, szampanem. Kurcze siedzę w domu jak pustelnik- wyjście dla mnie to już wyprawa a eM nie jeździ jeszcze autem tak to bym tez sobie zakupiła co nieco do wypicia:(:-p

Masala
- trochę suwaczek uaktualniłam:)a tamten to nawet mi sie już znudził:):-)

Ruda, zapraszamy :)
o i Bosa jeszcze sie trzyma :)
A my w UK musimy godzinke dluzej siedziec do polnocy :)

Viki sie rozruszal troche, wali mnie glowa po zebrach. Ale czemu wlasnie glowa a nie nogami. Niegrzeczne dziecko, grrr

ale fajnie masz dwa tam na tym usg:) jak to fajnie widac:) rodzinka z wilkowic dzwonila zlozyc zyczenia i sprawdzic czy zyje:) mam to dzwoni 5x dziennie nie ma kiedy za nia zatesknic bo tak z niz czesto gadam czesciej niz z emkiem:sorry2:tak to jest jak jedynaczka pojedzie za granice mieszkac...babcia pierwszyraz dzwonila od kad do uk wyjechalam...darowala by sobie...ale tam lepiej pozniej niz nigdy...:cool:

Buziaczek- bo nie ma to jak rodzina:):) a im starsi ludzie tym trudniejsi:) A zdjęcie usg dla mnie bezcenne- nie da się ukryć tych dwóch istotek:)

Agus- trzymaj sie dzielnie te 3,5 godzinki:)

reklama
u nas jeszcze 3,5 godziny... a maz jak nie mogel mogel to wiadomosci puszcza :confused:

a nie leci gdzies 'dirty dancing'?? bo bym mogla obejrzec setny raz hehehe

za rok moze sypac i sypac snieg i tak do pl polece! dzieciaczki dziadka a my na sylwka :tak::cool2: nie chce powtorki z tego roku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry