Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agacina a jak Ty rozrozniasz z czego oberwalas... ja tego nie umiem rozroznic.... czasem tylko jak sie przeciaga to wiem, ze to konczyna bo cienka i dluga ale jak oberwe to nie wiem z czego
wiem ze trudni sa dobrze ze w pl nie mieszkam z babcia bo bym zwariowala a tak tu moge po scianach chodzic i nikt mi nic nie mowikurcze aga nie licz tego bo mi juz sie ziewa nie wiem czy dociagne do polnocy... jaki kawalek teraz na naszym balu leci bo cos chyba gluchne -nic nie slysze
ja tez wlasnie nie wiem bo u mojego synka to juz bardziej cale cialo sie wypina niz konczyny same - to akurat rzadkosc je zobaczyc ale jak mina zebra siada to czyms duuuzym albo o pepek mi zachacza to az boli;-)
widzę ze Sylwester u was na 102 ahhah ja opitoliłam kolacje i 500gr krewetek w ciescie Bosa narobiła mi smaka teraz jeszcze czekam az mi sie miejsce zrobi bo lodzik magnum w zapasie ciasto W-Z chippsy itp............ i renie w pogotowiu na zgage hahah
mężo ogląda durny kogel mogel brrrrrrrrrrrr a ja rożki wybieram dla małka
Dziewczyny ide do eMka bo mu tam chyba smutno samemu w tym salonie siedzieć. Jeszcze mi potem wypomni ze wolałam BB niż jego...bo tak sie tam cicho zrobiło- ogląda ten American....
Bawcie sie dobrze i wszystkiego naj......na nowy rok i czego sobie tylko tam życzycie
Na moim balu gra i trabi zespol kombi
ale buraki, z paybacku daja.
A ja wiem jak moje dziecko ulozone jest nogami mnie na dole smyra, a glowe ma pod zebrami. Juz go dobrze sobie obmacalam. wczoraj cos cudowal i przeniosl sie na lewa strone, ale dzis znowu siedzi glowa w gore.
Pinka, kogel mogel spoko jest mamy na plycie, ale dzis muzycznie spedzamy wieczor
ja chyba tez uciekam, oczy mi sie zamykaja... jak nie usne to wpadne jeszcze, a jak usne to najlepszego w nowym roku) pewnie dla wiekszosci z nas to byl dosc dobry rok(chociazby zwazywszy na ciaze), ale pewnie nastepny bedzie jeszcze lepszy, bo malenstwa beda juz z nami) szczesliwych, szybkich i bezbolesnych rozwiazan