reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ja jeszcze jakis film stary z seagalem ogladam i tez sie poloze chyba...moj maly tez cos ma lenia dzis jak twoj...fajerwerki czuja i sie boja pewnie:)
dobra ja tez spadam-milej nocki i dzieki za fajnego sylwestra:);-) wszystkim mamom marcowym zycze pomyslnego rozwiazania i jak najmniej zmartwien jeszcze raz,papa

Ostatnia edycja:
Co Ty, u mnie fajerwerek w ogole nie slychac, a w sylwestra to tylko kilka o 12 zawsze jest, jak jest swieto ognia to wala przez caly tydzien, ale w sylwestra skromniutko :)
Wypielo sie malenstwo pleckami

:-):-):-)

Załączniki

• Nowy Rok 22.jpg
    Nowy Rok 22.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 29
Poszlyscie wszystkie;/ buuu... Ja ogladalam jakis glupi film z adamczykiem, swiety interes czy cos takiego....masakra, wymieklam po godzinie...
emek zasypia, a obiecal nie zostawic mnie samej na balu:((
mloda tak szaleje, ze co piec minut do toalety musze latac i kazdy ruch to bol... nie wiem gdzie ona siedzi, ale jest to stanowczo zbyt nisko;/

Dzis wypilam 2 buteki wody po 1,5l, 5 herbat w kubku 300ml i szkl tej samej wielkosci soku. Nawadniam mojemu szkrabowi akwarium :)
Te chipsy niepotrzebnie jadlam, bo to sol. Cale szczescie nic mi jeszcze nie pchnie i mam nadzieje, ze tak zostanie :)

Oj, chyba ide do lozeczka, juz mi sie nie chce siedziec. Malenczuk smeci, 'How do you do' nie bylo, jestem rozczarowana.

ten 'Swiety interes' nudny, fakt. A myslalam,ze fajny bedzie, ale caly obejzalam :) 'Swinki' troche mnie wciagnal, dobrze mi sie go ogladalo. A polecam 'Az po grob'

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry