Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja jeszcze jakis film stary z seagalem ogladam i tez sie poloze chyba...moj maly tez cos ma lenia dzis jak twoj...fajerwerki czuja i sie boja pewnie
dobra ja tez spadam-milej nocki i dzieki za fajnego sylwestra;-) wszystkim mamom marcowym zycze pomyslnego rozwiazania i jak najmniej zmartwien jeszcze raz,papa
Co Ty, u mnie fajerwerek w ogole nie slychac, a w sylwestra to tylko kilka o 12 zawsze jest, jak jest swieto ognia to wala przez caly tydzien, ale w sylwestra skromniutko
Wypielo sie malenstwo pleckami
Poszlyscie wszystkie;/ buuu... Ja ogladalam jakis glupi film z adamczykiem, swiety interes czy cos takiego....masakra, wymieklam po godzinie...
emek zasypia, a obiecal nie zostawic mnie samej na balu(
mloda tak szaleje, ze co piec minut do toalety musze latac i kazdy ruch to bol... nie wiem gdzie ona siedzi, ale jest to stanowczo zbyt nisko;/
Dzis wypilam 2 buteki wody po 1,5l, 5 herbat w kubku 300ml i szkl tej samej wielkosci soku. Nawadniam mojemu szkrabowi akwarium
Te chipsy niepotrzebnie jadlam, bo to sol. Cale szczescie nic mi jeszcze nie pchnie i mam nadzieje, ze tak zostanie
Oj, chyba ide do lozeczka, juz mi sie nie chce siedziec. Malenczuk smeci, 'How do you do' nie bylo, jestem rozczarowana.
ten 'Swiety interes' nudny, fakt. A myslalam,ze fajny bedzie, ale caly obejzalam 'Swinki' troche mnie wciagnal, dobrze mi sie go ogladalo. A polecam 'Az po grob'
YouTube - Roxette - How Do You Do! prosze agacina, widze, ze Ty tez cos dzis zmienilas...avatara... no tak zmiany na nowy rokP ale teraz z bosa sie kojarzysz