Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no znalazlysmy:-)glodnemu chleb na mysli
ale clotted cream to nie smakuje jak budyn to smakuje jak ...hmmm mleko lub smietana - bo to jest mleko lub smietana tylko jakac taka skondensowana przez podgrzaniie-samo to jest nie dobre - no przynajmniej ja nie lubie ale na sconie jak juz powiedzialam i z dzemem to mozesz jesc i jesc
ale potem nie patrz na wage!!Po co kupować granulki, posyp ich ścieżki wapnem;-);-).Ta, szczatki roslin zjadaja. o*******ily mi pietruszke i koperek jak zasialamKupilam takie granulki na nie, to jak na nie wlazly to sie czarne robily. A jeden taki tlusty raz sie w kuchni na mnie zaczail. Bydle. Moje sa bez domkow, a i z domkami tez jest ich pelno. Fuj.
- trzeba je było szybko zjeść a Olek-niejadek to chyba pobił swój rekord bo wsunął aż 7

.Martuś, pierwsze co pomyślałam to odklejanie łozyska, ten ból nie jest ciągły i na szczęście nie mam zadnych plamień , czy skurczy, ale ...Po pierwsze w ciąży z Olą nie miałam żadnych podobnych bóli , po drugie naprawdę mam wrażenie odrywania... BRRRR Nic będe siebie i te bóle obserwować!!