reklama

Marcóweczki 2011

reklama
:-Da no znalazlysmy:-)glodnemu chleb na mysli:-Dale clotted cream to nie smakuje jak budyn to smakuje jak ...hmmm mleko lub smietana - bo to jest mleko lub smietana tylko jakac taka skondensowana przez podgrzaniie-samo to jest nie dobre - no przynajmniej ja nie lubie ale na sconie jak juz powiedzialam i z dzemem to mozesz jesc i jesc:-Dale potem nie patrz na wage!!

Ta, szczatki roslin zjadaja. o*******ily mi pietruszke i koperek jak zasialam :wściekła/y: Kupilam takie granulki na nie, to jak na nie wlazly to sie czarne robily. A jeden taki tlusty raz sie w kuchni na mnie zaczail. Bydle. Moje sa bez domkow, a i z domkami tez jest ich pelno. Fuj.
Po co kupować granulki, posyp ich ścieżki wapnem;-);-).
Wiecie jakie niedobre naleśniki mi wyszły:-(:baffled::nerd: - trzeba je było szybko zjeść a Olek-niejadek to chyba pobił swój rekord bo wsunął aż 7:tak::-D:-D.

Kochane nie było mnie tu trochę , tylko Wy mozecie pomoc, mam pytanie:
Od dwoch dni mam dziwny ból po prwawej stronie na wyskości pępka , wrażenie odrywania, taki dziwny ból, mija, ale niestety wraca i to coraz częściej i zaczynam sie martwić. Może ktoraś z Was miała coś podobnego?

Kasienko - maleńswo pewnie łapie i ciągnie pępowinę - Juli uwielbiał takie zabawy;-):tak::-D:-D. Albo nie chcę straszyć łożysko się może odklejać, jak się powtórzy śmigaj do ginka:tak:.

Martuś, pierwsze co pomyślałam to odklejanie łozyska, ten ból nie jest ciągły i na szczęście nie mam zadnych plamień , czy skurczy, ale ...Po pierwsze w ciąży z Olą nie miałam żadnych podobnych bóli , po drugie naprawdę mam wrażenie odrywania... BRRRR Nic będe siebie i te bóle obserwować!!

Martuś, pierwsze co pomyślałam to odklejanie łozyska, ten ból nie jest ciągły i na szczęście nie mam zadnych plamień , czy skurczy, ale ...Po pierwsze w ciąży z Olą nie miałam żadnych podobnych bóli , po drugie naprawdę mam wrażenie odrywania... BRRRR Nic będe siebie i te bóle obserwować!!

kasienka ja mam tak samo tylko ze mnie sie to w nocy przytrafia jak chcę sie z boku na bok przewrócić( nie zawsze) ale bol jest niemiłosierny!!!!! i mnie to z prawej strony zawsze chwyta bo tam najczesciej mój synuś przesiaduje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry