reklama

Marcóweczki 2011

hej :)

ja po zakupach, myslalam,ze juz tyle rzeczy mam, patrze na liste a tu brakuje przynajmniej polowy :-D
no ale mam nadzieje ze w lutym juz wszystko bede miala :tak:
Dzis przy okazji kupilam sobie spodnie... na 'po ciazy' hehe, w bereshce (dobrze odmieniam?;-) )maja wszystkie jeansy przecenione z 36 na 20 e., wiec ciezko bylo nie skorzystac ;-)
a ze teraz wygodniej mi w legginsach,albo sukienkach to kupilam takie zeby pasowaly na mnie jak juz urodze :)

ide poczytac troche co tam naskrobalyscie przez dzisiejszy dzien ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaaaaa zapomniałam wam powiedzieć ze ostatnio rozmawalam z tą kuzynka co urodziła w niespełna 37 tygodniu Lenkę,ja jej sie pytam Aśka jak to zrobiłas??( bo cała ciąże nic nie robiła tylko w chacie siedziała) a ona mówi ze byli u dziaków 11 grudnia na 55 rocznicy slubu i troszke potańczyła hahah no i 16 urodziła dobry patent trzeba bedzie opracowac ahhhah

Marcia skoro Olo zjadł aż 7 to chyba najgorsze nie były, co?? Kurde ja nadal bez oleju a bym zjadła naleśnika :/ Albo budyń, co laski jukejowskie narobiły smaka ;)

Pinka Ty weź aktywność ogranicz, bo padniesz :*

A ja wymiękam.. Pierwszy raz brzusio mnie boli brzydko, tak jakby całe podbrzusze, do tego oba odcinki lędźwiowe jak chodze :p Tak mnie załatwiła położna w szkole rodzenia, eMka nie było to na mnie wszystkie ćwiczenia pokazywała.. Chyba powinnam sobie ćwiczenia darować jak ma mnie tak potem boleć :/
Zresztą zanim dotarłam do szpitala na tą szkołę, to oczywiście okazało się, że w portfelu pustka i na bilet nie mam, musiałam iść kapkę dalej do bankomatu, kupiłam bilety w sklepiku i autobus mi zwiał, a następnym bym się spóźniła.. To podjechałam innym i wsiadłam w kolejny, który niestety nie staje przy szpitalu, musiałam jeszcze kawałek podejść.. Zrypana jestem jak koń po westernie.. Na szkole nijak usiedzieć nie mogłam.. Zadzwoniłam po brata i mnie odwiózł do domu..
Serdecznie współczuję wszystkim ciężarówkom, które muszą się tułać po przystankach i autobusach brrrrrrrrr

Nie wierze Dziewczyny!! Taka godzina, a ja pierwsza:) Szok...
Teraz tu pusto, a potem znow nie bede mogla za Wami nadazyc;/

Nocka tragicznie mi minela, obracalam sie z boku na bok i nie moglam znalezc sobie miejsca... Obudzilam sie znow w polowie na brzuchu... boje sie ze kiedys zrobie przez to malej krzywde:(( Tesknie za czesem kiedy kladlam sie o 23 i sama z siebie wstawalam 7-8... teraz budzik mnie o 8 30 wyrywa ze snu, a ja dalej nieprzytomna;/ Zaznaczam, ze na siusiu tylko raz wstaje, wiec to nie ma zwiazku z bezsennoscia, bo tylko raz przez to sie budze w nocy;/ Masakra jakas...

Na sniadanko dzis platki z mlekiem, a na drugie jakies kanapeczki, ale to pomysle o tym pozniej...
Milego dnia Marcjanki:)

cześć Masala, nasze współtowarzyszki pewnie z boku na bok się przewracają. Ja tez zaliczam swoja noc do niezbyt udanych...synek mi się rozchorował,już wczoraj miał temp. w nocy tak samo wiec wstawałam kilka razy do niego.Nie poszedł do szkoły a jakby tego było mało mam dziś wizytę u położnej i będę musiała go ze sobą zabrać.

A my wczoraj pobalowaliśmy i wróciliśmy do domku o 1 w nocy:) Poszliśmy do sąsiada po kolędzie:) eMek wykorzystał ostatni dzwonek żeby sie napić większej ilości alkoholu- sąsiad sie z niego śmiał ze teraz mój eM ma post bo musi być w ciągłej gotowości jako mój kierowca:) Spaliśmy do 10:) ale juz ładnie jestesmy po śniadanko...:)

miłego dzionka Kuleczki:):-)

reklama
Bosa, a nie mozesz darowac sobie pracy... zwolnienie jakies:P Jak tak dalej pojdzie to z przepracowania Stelke wczesniej poznasz...

Milus widze, ze Ty masz niezly patent, zeby emek nie pil:P musi byc w ciaglej gotowosci:P hehe, moj by powiedzial, ze od tego sa taksowki:PP

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry