reklama

Marcóweczki 2011

Papcia- musisz tu przyjechać, pobalujemy i kto wie jak się to skończy:) pójdziemy na wies i poszukamy nawet tych wideł a gumiaki mam tylko ze w Zebrę:) ale myślę ze się nadają w sam raz:):-D:-D
i kuruj sie nam chorowitku bo kichanie to jest nawet niebezpieczne...jak juz kichasz to próbuj się schylić w pól żeby na prosto nie kichać i szarpać brzuszkiem....

reklama
Milusia ja mam gumiaki takie z filcem włąśnie bo mój em ma na ryby i jak wychodzi na spacer z psem bo u mnie za domem to prawie jak las i ostatnio nawet stwierdziłam że strasznie sexownie te gumofilce wyglądają do leginsów:P

A to fakt- mój tez takie ma:) tylko zielone i takei wielkie jak buty dla słonia:):)

Wyobraźcie sobie ze przyjechał do nas tesc z siostra eM (18 lat). Tata pomagał nanieść drewno mojemu mężowi do garażu a szwagierka mi odkurzyła cały dom tym odkurzaczem za 6 tys:)

no prosze prosze a do mnie nie może wpaść z tym odkurzaczem?
te na słonia to sie wodery nazywają?
Milusia zajrzyj na wyprawkowy może Ty rozwikłasz moją zagadke?

Juz Ci tam Papciu odpisałam:)

Masala
- trzeba było nie wyjeżdżać:) hi hi oczywiście żartuje:)

mykam- u mnie zmiana warty przy kompie:(:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
buziaczek smaku tylko mi narobilas... bym zjadla sconsa z maslem i dzemem, musze poprosic emka zeby mi jutro jednego z pracy przyniosl:PP do tego czasu chyba przetrafie ten dzisiejszy obiad... poki co ide strzelic kawke bo zasypiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry