reklama

Marcóweczki 2011

reklama
wyprowadzę się do lasu ... założę swój ogródek ... i wtedy chyba będzie ok:-D bo co z tego że przeczytam artykuł o danonkach...o wodzie żywiec...o actimelkach... a skąd mam wiedzieć jak to jest z innymi produktami?

o ranyście a o wodzie żywiec to co znowu wyczytałaś i gdzie bo przegapiłam.. :szok:

ja mam sojaki dzisiaj, już przyrumienione na patelce czekają na małża, no i.. ZIEMNIAKI - a jakby inaczej!! :-)

Ale ten czas leci :O Muszę spadać, bo jeszcze jakiś mini obiadek i mejkap trzeba strzelić przed szkołą, a że jadę autobusem na drugi koniec mojej metropolii to muszę wyleźć z domu godzinę wcześniej ;) Dzisiaj będzie o roli taty w porodzie, a eMka ni ma :/ Pewnie ja zdążę wrócić ze szkoły zanim on z trasy..

to stresc nam pozniej wszystko:tak:ja dopiero prasowac skonczylam:wściekła/y:boziooo juak ja tego nie lubie jeszcze te chefowskie ciuchy emka tak sie ciezko prasuje ze mi powinien cos kupic za to:-)

Ale ten czas leci :O Muszę spadać, bo jeszcze jakiś mini obiadek i mejkap trzeba strzelić przed szkołą, a że jadę autobusem na drugi koniec mojej metropolii to muszę wyleźć z domu godzinę wcześniej ;) Dzisiaj będzie o roli taty w porodzie, a eMka ni ma :/ Pewnie ja zdążę wrócić ze szkoły zanim on z trasy..
To nagraj mu rady na komórkę żeby mógł później w wielkim skupieniu wszystko dokładnie odsłuchać:)

Buziaczek-
nie nerwuj się :)

o kurcze ledwo siedze, o ruszeniu sie nawet nie wspomne... emek zrobil na obiad pysznego pstraga w ziolach do tego pieczone ziemniaczki i sos czosnkowy... palce lizac... chyba bede pokutowac za to obrzarstwo do jutra... :)) Teraz nie pozostaje mi nic innego jak czekac na zgage:PP

no wiem nie wolno nam sie denerwowac ale nie nawidze tych jego kucharskich ciuchow prasowac a on jak na zlosc to ciagle o tej kuchnie nawija i mi robi taka profesjonalna kuchnie na chacie ...taki noz siaki noz wieszak na noze na scianie taka packa siaka packa taka blacha siaka blacha a potem mowi - co za beznadziejna kuchnia na nic nie ma miejsca... ciekawe czemu ...hmmm:wściekła/y:;-):-)

Ha a ja się łudziłam, że po ponad tygodniowej przerwie was nadrobię :-D:-D:-D
parę godzin mnie nie było i tyle naprodukowane, że szok :szok::szok::szok:
aparatki z was a tematy .............. ;-)

reklama
Nadrobiłam was w końcu uśmiałam sie niesamowicie chociaż ledwo żywa jestem i ugotowałąm sobie sama syrop taki jak ten prenatal dla ciężarnych fuj co za paskudztwo ale wypić musze najwyżej zaczadze męża jak mu chuchne tym czosnkiem ze syropu tani i eko ten mój syropek

Cały czas mam teraz przed oczami Milusie w gumofilcach z widłami na polu śpiewającą majteczki w kropeczki rety ale głupaki mi sie dzisiaj włączają

A na pytanie kto widział osobe uzależnioną od ziemniaków od razu pomyslałam sobie ja ale na pocieszenie widze że nie jestem sama
I zamiast danio popijam właśnie kefirem truskawkowy z miejscowej mleczarni

ostatnio właśnie na onecie czytałam że danon musi zapłacić ileś tam milionów odszkodowania za wprowadzenie w błąd konsumentów AKTIVI
ponieważ nie ma żadnych badań potwierdzających jej skuteczne działanie czyli ta ich reklama to pic na wode foto montaż

a co u mnie siedze kicham prycham i zdycham i co mnie najbardziej wkurza to kichne i nie moge wytrzymać chociaż mam pusty pęcherz zawsze mi kapka poleci wrrrrr musze tera z pieluchami chodzić do czego to doszło w dodatku napierdziela mnie mój szanowny ząb nie wytrzymałam i umówiłam sie do dentysty za 12 dni sie rozprawie z tym bolącym gnojkiem a co do kolędy to na serio nie mam na nią weny ale jakoś mnie wyrzuty sumienia gryzą EWI a psa nie da rady zamknąc w łazience bo jest to za małe pomieszczenie na niego i on sie jej boji jak ognia i nawet nosa tam nie wetknie ostatnio jak chcieliśmy go wykąpać we wannie cała łazienke wyłożyłam kiełbasami i nawet tak nie wszedł może poprostu jak wydobrzeje to sama z siebie pójde do kościoła sie pomodlić

a wracając do ogródków to ja posiadam właśnie taki eko z pogryzionym wszystim od robaczków slimaczków itp i mimo że co roku klne jak szefc na te wszystkie chwasty to jednak smak swoich truskawek czy malin prosto z krzaczka jest bezcenny mieliśmy zostawić ten ogródek w cho*** ale stwierdziłam że nie zabiore małej tej przyjemności szukania pod swoim krzaczkiem pierwszych truskawek tym bardziej że nie mam już żadnej rodziny na wsi co bym mogła ją tam zawieśc więc postanowiłam że ogródek zostaje tym bardziej że mój ojciec idzie w maju na emeryture więc mu sprezentuje robote na działeczce co by sie nie nudził zbytnio

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry