hej Marcusie
PIsze wieczorkiem- to moze
Milutek z super szybkim wieczornym netem przeczyta- ze jej zycze spokojnych i przespanych nocek
Clifordzik i Futerko- nam w szkole rodzenia zalecili wiesiolek (oeparol) od 34 tygodnia 3x2kapsulki, a po 40stym 3x3 kapsulki- zmiekcza to szyjke macicy, na skurcze natomiast polecono jak piszecie napar z LISCI malin ( pomaga to we wzmocnieniu miesni macicy- co ma pomoc zniesc wysilek porodu- podnosi tez jakosc pokarmu mamy!) picie w 3 trymestrze 2-3 razy dziennie. Wiesiolek rowniez bralam na starania i naprawde dzialal CUDA

Futrzaczku- normalnie podsunelas mi pomysl na wieczor- pluskanie sie w wannie przy swieczkach zapachowych ...a potem masazyk olejkiem hmmm niemoge sie doczekac
Ewe i Harsh- normalnie wykopuje was ze szpitala!! Chyba ze poszlyscie tam na chwilke poleniuchowac- i zmusic mezczyzn do odrobiny opieki ;-)
Koncia- Uglaskac mi sie ciebie chce z powodu tych twoich studiow

trzeba liczyc na to ze ja k sie malenstwo urodzi- to bedziesz miala wiecej sily i motywacji na walke z tymi wszystkimi wykladowcami- i napewno uda sie uniknac powtarzania semestru. Jak nie chcesz gadac z wykladowcami to uderzaj bezposrednio do dziekana, panie w dziekanacie tez czesto za ciasteczka potrafia zdzialac cuda ;-)
Buziaczek- a co do znowu za dolowanie? Ty nas tu nieprzepraszaj- kazdy ma prawo miec gorszy dzien- jutro bedzie lepiej- dla ciebie tez sle uscicki ( takie z ojczyzny, wiec nie byle jakie ;-) )
edit
cholercia zapomnialam o
papciu i cornelce- bedziecie dla mnie wzorem- tez sie wkoncu musze wziac za prano i prasowanko.
a tak na marginesie- dowiedzialam sie dzisiaj ze u mojej mamy w spzitalu nie trzeba miec wkladow poporodowych, pieluszek dla dziecka a nawet- ubranek dla dziecka- bo wszytko tam maja

Jedynie na wyjscie ze szpitala sie musze przygottowac