patik80
Fanka BB :)
cześć Kobitki!
zaglądam do Was, bo czasem newsami zaskakujecie, więc chce być na bieżąco ale nie mam siły pisać, po prostu czuję się wypompowana i zmęczona swoim ciężarnym stanem:-( ciągłymi dolegliwościami i ograniczeniami:-( chce mi się wyć!!! od dwóch dni znowu jakaś infekcja się przyplątała
i można wścieku dostać
jutro jedziemy do rodziców, to może większe towarzystwo dobrze mi zrobi, i może uda się wychodne wieczorem bez Hani - pierwsze po 20 miesiącach...
Pastelko u Ciebie widzę też podły nastrój:-
-
-( co to się z nami dzieje??? tulę i życzę poprawy samopoczucia
pozdrawiam Was ciepło, mamusie w szpitalach bądźcie dzielne
, Ewi Ty kochana się kuruj, malinaa udanego spotkania, no i w ogóle wszystkim życzę miłego dnia...
zaglądam do Was, bo czasem newsami zaskakujecie, więc chce być na bieżąco ale nie mam siły pisać, po prostu czuję się wypompowana i zmęczona swoim ciężarnym stanem:-( ciągłymi dolegliwościami i ograniczeniami:-( chce mi się wyć!!! od dwóch dni znowu jakaś infekcja się przyplątała
i można wścieku dostać
jutro jedziemy do rodziców, to może większe towarzystwo dobrze mi zrobi, i może uda się wychodne wieczorem bez Hani - pierwsze po 20 miesiącach...
Pastelko u Ciebie widzę też podły nastrój:-

pozdrawiam Was ciepło, mamusie w szpitalach bądźcie dzielne
, Ewi Ty kochana się kuruj, malinaa udanego spotkania, no i w ogóle wszystkim życzę miłego dnia...
I jestem głodna jak wilk! Kupiłam pierogi z kapustą, bo znowu jakaś sąsiadka od rana zrobiła mi apetyt na kapuchę! A na deser mam kulę lodów bakaliowych, długo na nie polowałam i ciągle nie było!
ale litościwie pomoże, więc się powstrzymałam 
a z tym mlekiem to chyba prawda, bo ostatnio ciągle piję mleko na zgagę wieczorem i mały śpi jak aniołek
malina, to po keglu nie będę miała rozklapiochy? To może sobie kupię kulki Gejszy nawet?