fifronka
Fanka BB :)
fifronka, a położna powiedziała ci, że po jedzeniu na leżąco będziesz miała zgagę?
Jeść to normalnie, tylko po jedzeniu trzeba się położyć. Chociaz zgagę to ja miewam i po jedzeniu na siedząco, na szczęści niezbyt często
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fifronka, a położna powiedziała ci, że po jedzeniu na leżąco będziesz miała zgagę?
Skarlet ja nie rodziłam ale miałam to co Ty i lekarz powiedział że to mogło część czopa sie oderwać a z tego co mi Vetka pisała to czop jest galeretowaty i może być zabarwiony na różowo lub brązowo. Lekarz kazał mi leżeć bo jeśli to czop to po jego odejściu można szybko urodzić. Cały czop to podobno pojemności kieliszka a u mnie było ok 1/3 kieliszka. Na forach czytałam że to różnie z tym jest. Niektóre następnego dnia rodziły a niektóre po 3 nawet 4 tygodniach. Tyle wiem... Dużo tego miałaś? Jakie zabarwienie?
Tak myślę, że po kolei powinno być
w każdym razie czekam na czop, a potem się będę martwić mokrymi majtkami
bo jak mi wody odejdą, a nie mam skurczy, to powinnam jechać do szpitala? Rany wszystko mi się gmatwa...Ale chyba jak czop nie odszedł, to nie ma możliwości, żeby wody odeszły?Tak myślę, że po kolei powinno być
w każdym razie czekam na czop, a potem się będę martwić mokrymi majtkami
bo jak mi wody odejdą, a nie mam skurczy, to powinnam jechać do szpitala? Rany wszystko mi się gmatwa...