reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Scarletka, mi odszedł czop i zaczęły sączyć się wody, był taki galaretowaty właśnie. Czasami można podobno przegapić i nawet nie wiedzieć, że odchodzi jeśli się odrywa częściowo. Nam w szkole rodzenia mówiono, że jak wody odejdą to od razu do szpitala, ale pewnie co kraj to obyczaj i najlepiej się słuchać osób, do których ma się zaufanie albo jeszcze gina zapytać. Ja nie dostałam od razu po wodach skurczy, pod wieczór zaczęły mnie brać (a wody i czop o 7 rano mi zaczęły odchodzić), ale to ponoć nie było to co być powinno i rozwarcia nie miałam i skończyło się wywoływaniem dopiero po 2 dniach. Ponoć lepiej jak najpierw są skurcze a potem wody.

Vetka, 100 lat!!!!!!!!!!!!

Vetko nasza najmadrzejsza zycze spełnienia marzen,lekkiego porodu w odpowiednim czasie:-).Co do cwiczenia miesni kegla to ja słyszałam ze nie wolno tego robic podczas siusiania bo mozna nabawic sie problemow z pecherzem....
Pinus no moze zdarzysz wpasc do mnie na włosy przed porodem?;-) co do malowania paznokci przed wizyta w szpitalu to słyszałam ze lepiej tego nie robic bo w razie cos złego sie dzieje to pierwsze co to lekarz moze poznac po kolorze paznokci:tak: no chyba ze pomalujemy na jasno;-)
Pestusia zgadzam sie w całej rozciagłosci;-)wyrzuc to z siebie te zale;-)i juz sie niedenerwuj:-)
Ewi poczekaj jeszcze troche,odrasna wiecej,bedzie lepiej a po porodzie zaczna wypadac wiec i tak obetniesz połowe;-)

Wszystkiego najlepszego Vetka - dużo zdrówka i szczęścia, niech maluszek urodzi się w odpowiednim czasie , a wszystkie Twe marzenia się spełnią :-), no i oczywiście abyś zawsze była dla nas kopalnią wiedzy:tak:

reklama
aga_cina, niech się tak wezmą za badanie księży najpierw :sorry:
Vetka, wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin, szczęśliwego rozwiązania, bezbolesnego porodu i spełnienia wszystkich marzeń :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry