reklama

Marcóweczki 2011

tak was podczytuje ale jakos weny nie mam na pisanie...ciagle tylko ziewam...zjadlabym cos ale nie wiem co... jakies pomysly?? wczoraj mi sie chcialo czegos do kawki o kolorach rozowym i cytrynowym:eek: i emek mi upiekl tarte cytrynowo malinkowa hehe:-D a dzis bymcos pikantnego zjadla...hmmm....ohhhhh

reklama
vetka sto lat sto lat i dużo prezentów w postaci ksiażek medycznych żebyś dużo czytała i nam sie tu wymądrzała bo my tak to lubimy i zdrowej Nadusi

co do kegla to wam powiem że w trakcie przytulasków sie najlepiej ćwiczy:-D

ale sie wpieniłam wybrałąm pościel patrze a gości zakończył aukcje i zrobił nowe o30zl droższe!!!! ale sie wnerwiłąm i zamówie gdzie indziej!!!

Vetko - najlepszego!!
tort.jpg
:-)

Buziaczek, ja właśnie robię budyń czekoladowy. Pomijam, że dzisiaj pożarłam całą czekoladę mleczną. Ważę już więcej niż mój eM.

Co do Kegla to też czytałam, że najlepiej w trakcie sikania, tak jak Vetka pisze, tylko krótko, a poza tym można także później w innych miejscach ćwiczyć.

A co u Milutka nadal w 3paku? JA dziś znów skurcze miałam wiec leże i odpoczywam, nie wiem co z czopem bo coś białego wyleciało w ilości ponadprzeciętnej...:eek: NIe wiem co to, wody nie odeszły, po nospie, magnezie i leżeniu skurcze zelżały ale mój stan umysłu od 3 dni pozostawia wiele do zyczenia...ciągle mi sie płakać chce a to podobno tez syndrom zbliżającego sie porodu...jestem jakaś zaniepokojona...ech.......:zawstydzona/y:

magnolia ja dzis bylam u lekarza i np on mi powiedzial ze juz jestem na tym bezpieczniejszym etapie i nie trzeba si obawiac wczesniejszego porodu, dzidzius juz jest rozwiniety na tyle ze latwo mu bedzie sie przystosowac . Powiedzial na swoim przykladzie ze sam ma corke teraz ma 26 lat ktora sie w 30 tyg urodzila i jest zdrowa jak ryba:)twoja ciaza jest jeszcze starsza od mojej wiec nie becz bo ja tez zaczne. nie boj sie damy sobie rade:)

asco - jakos mnie dzis na slodkie nie bierze:-pzrobilam sobie zapiekanki takie z salami serem i pomidorem aha i z ketchupem:) o tego mi sie chcialo...albo pizzy:) ale sama nie zjem wiec nie zamawiam...a do tego fanta...allle zdrowo...:-) ale na obiadek zrobilam rosolek wiec przynajmniej to bylo zdrowe:)
a co do wagi to ja mojego emka 106 nie pobije bo to byly pilkarz i ma uda jak ze skaly a teraz jako kucharz pracuje i ma 190 cm wiec jeszcze mi do niego brakuje:)lepiej zebym go nie gonila:-D

Ostatnia edycja:
buziaczek ma racje po 30tyg to juz nie jest problem dziecko daje sopbie spokojnie rade wiec nie martw sie magnoliaa ;-) noworodek urodzony w 36tc jest juz "normalnym"noworodkiem

magnoliaa nie gratulowałam jeszcze super zdanego egzaminu:-) zdolniacha z Ciebie ale i ryzykantka:tak: leż i wypoczywaj, ale tak jak dziewczyny piszą jesteś zaawansowaną ciężarówką więc nie ma takiego strachu - oczywiście niech maluch spokojnie siedzi i nie wychodzi póki ma na to czas:-)
also mnie jeszcze brakuje do emka jakieś 4 kilo, ale jak obserwuję to ja tyję a on chudnie, więc do końca ciąży mogę go jeszcze prześcignąć;-) ostatnio rzucił mi hasłem, trzyma rękę na moim udzie i mówi " wiesz jak na ciężarną to ładnie wyglądasz" pytam " a co to ma znaczyć, że ciężarne brzydkie są?" a on " no nie, ale czasami kobiety dużo tyją, a Ty masz takie zgrabne nogi":-D no cóż pomyślałam zgrabne to pojęcie względne;-) ale jak tak uważa, niech mu będzie...

reklama
Witam się dziś dopiero miałam czas żeby was poczytać i tyle do nadrobienia ....

Malina ty aparatko!!! :-D moja teściowa królika odkurza jak się leni, też ubaw mają po pachy, ale się uśmiałam jak przeczytałam o twoim psiaku

Madzikm to widzę ,że nie tylko u mnie tak spokojnie :baffled:.............i beztrosko czas płynie, ale od dziś zwalniam ... :tak:

Fifronka z tego co się orientuję to DB ma jedną z lepszych ofert kredytowych na rynku - braliśmy kredyt 5 miesięcy temu i powiem ci że gdyby nie to, że nie wydłużyli nam okresu kredytowania to wzięli byśmy tam, a tak zostaliśmy skazani na kredyt rodzina na swoim - mało opłacalny po czasie jak kończą się dopłaty więc będziemy od niego uciekać w siną dal jak tylko będzie możliwość

Scarletka trzymam kciuki żeby wszystko się w rodzince ułożyło i dzidziuś okazał się zdrowy &&&&&&&&&&&&

Vetka wszystkiego naj! naj! naj!
tort-urodzinowy.jpg

No i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać :sorry:
Pozdrowienia od Milutka!!!!!!!!!! Coś ma chyba problemy z netem o ile dobrze zrozumiałam :sorry:i nie może nas czytać, w poniedziałek przyniosę newsy prosto z naszej porodówki od samego Milutka :happy:

AAAAAAA już wiem Futrzaczku nowy awatarek - super!!!! :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry