reklama

Marcóweczki 2011

nie bo ja zawsze po sie podmywam ze 3 razy ;< wydaje mi sie ze nie .. eh narazie nie bede panikowac jak nic nie leci krwistego ani nie boli co wy na to ?

nie panikuj... póki nic ni eboli, niema plamek krwi...to wszystko dobrze ale pamiętaj... jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to lepiej idź do lekarza ... to jest tylko forum i lepiej zawsze radzić się kogoś kto ciebie obejrzy :-)

a co do seksiku...to ja nawet jak się podmyję to i tak rano widać resztki poprzedniego baraszkowania :-D

reklama
nie panikuj... póki nic ni eboli, niema plamek krwi...to wszystko dobrze ale pamiętaj... jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to lepiej idź do lekarza ... to jest tylko forum i lepiej zawsze radzić się kogoś kto ciebie obejrzy :-)

a co do seksiku...to ja nawet jak się podmyję to i tak rano widać resztki poprzedniego baraszkowania :-D

U mnie podobnie:tak: Myślę, że nie ma powodu do strachu.

kuuuuuuurczaki! jak mnie dzisiaj denerwują telefony od namolnych telemarketerów, którzy chcą "tylko chwilkę porozmawiać z włascicielem"!!!!
jak taki chce się przebic przez pierwszy front, czyli przeze mnie, to powinien chociaz się zainteresowac, że tu jest WŁAŚCICIELKA, co wynika nawet z samej nazwy firmy. a jak taki jeden z drugim nie wie, do kogo personalnie mam połączyć, to niech spada (zalecenie szefowej). bo to tylko znaczy, że coś chce wcisnąć. ale oczywiście żaden się do tego nie przyzna.
a najbardziej mnie wkurza, że z jednej firmy dzwonią po kilka razy dziennie i za KAŻDYM razem trzeba im powtarzać, że nic od nich nie chcemy!!!!!!!

o rany, od razu mi lepiej.

wiecie...a dziś w nocy to mnie już tak mocno bolały piersi...że ubrałam stanik i spałam w staniku... już nie mogłam wytrzymać ... a już najgorzej jak wstawałam do toalety...wtedy to czułam ich ciężar... paskudztwo ... czy w drugim trymestrze jest szansa że przejdzie? :-D

hej. czy ja jestem jedyną, która nie ma żadnych objawów? no może poza sennością, ale to wina pogody.
ani mdłości, ani żadnego nazwijmy ogólnie dyskomfortu. zaraz zacznę się martwić.
poprzednio rzygałam jak kot przez tydzień(sądziłam ,że to po pierwszym w życiu przedawkowaniu drinków na imprezie) ale test ciążowy powiedział cośinnego. a teraz cisza i spokój, jakby to był tylko sen..

reklama
hej. czy ja jestem jedyną, która nie ma żadnych objawów? no może poza sennością, ale to wina pogody.
ani mdłości, ani żadnego nazwijmy ogólnie dyskomfortu. zaraz zacznę się martwić.
poprzednio rzygałam jak kot przez tydzień(sądziłam ,że to po pierwszym w życiu przedawkowaniu drinków na imprezie) ale test ciążowy powiedział cośinnego. a teraz cisza i spokój, jakby to był tylko sen..

eee...ja po za sennością i bolącym w nocy biustem to też nic nie mam:-) a senność jak senność i przed ciążą mogłabym spać na okrągło...choć teraz to się chyba wzmogło :-) także nie martwmy się a cieszmy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry