futrzakowa
yea! to ja!
Kasiulka niby mówiła że koło 12tej ma mieć cc... ale może się zlitują i nie będą jej tak długo głodnej trzymać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Wczoraj o 14 odłączyli nam wode. Em dzwonił i pytał dlaczego nie ma wody... Gościu mówi: jest awaria, wody nie będzie do góra godziny 20
. Mamy problem z wodą.
. I do tego okazało się że jest coś w niej nie tak, a ostatnio jak piłam herbatke to właśnie coś czułam że jest z nią coś nie tak, ale nalałam ją do czajnika i jak zalewałam herbatę nie zauważyłam że jest podbarwiona na czerwono. I boję się że to coś bardziej złego jak rdza a najbardziej się boję o malutką :-(. Dzisiaj woda leci dosłownie pomarańczowa
i nawet nie dadzą znać co się dzieje i czy w ogóle ta woda nie zaszkodzi.
Zastanawiam się czy może nie będę miała takich mało bolesnych przed porodem i nie wyczuje kiedy zacznę rodzić.
. Ja wczoraj cały dzień coś porządkowałam no i skurcze się pokazały. A co do tego stresu to ja też tak miałam ostatnio. I to doła złapałam. Bo sobie pomyślałam że to takie maleństwo a nie wiem czy damy sobie z nią rade. Prawie przez cały dzień się do nikogo nie odzywałam. Byłam zamknięta w sobie i zastanawiałam się czy na pewno chcę dziecka. Ale na szczęście to już przeszło i doczekać się teraz nie mogę kiedy malutka będzie z nami
a no i skurcze widzę się zaczynają u Ciebie ...;-) ja też mam stracha ,że przegapię jakiś moment ....

Codziennie jestem sama w domu do godz. 15
I dobrze by było gdybym w sobotę lub niedzielę urodziła
Wtedy mężuś ma wolne. A i jeszcze pytanko. Do której mogła bym zapisać nr kom zeby w razie w napisać eska?