• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
no wlasnie marta trzecie to tylko 'chlup' i po wszystkim?? ;-) ;-)
No i moze pytalam (?) ale jak to bylo u ciebie? Drugi porod byl szybszy i latwiejszy?Czy to tylko takie gadanie??

Malina, daj patent na dziecko-aniołka, zlituj się nade mną!!!

Młoda w dzień grzeczniutka i kochana - je i śpi i robi słodkie miny. A w nocy jakby w nią złe moce wstępowały. Po każdym karmieniu 2-2,5 godziny ryków, mimo, że najedzona, odgazowana, wykupkana, sucha, na rękach - a i tak mała rycyna rycy i rycy. Spałam dzisiaj w salonie większość nocy, bo M. już na rzęsach chodził, a o 6.00 pobudka do pracy. Dzisiaj chyba też w salonie zostanę. A teraz rozkoszuję się ciszą!

Marta - ty jak zwykle tytan pracy jesteś!

ruda, a kawę-zbożówkę dla rozpakowanej masz? Najlepiej z mlekiem ryżowym. Wiem - wymagania mam ;-) Ale kawy normalnej nie piję, mleka nieprzetworzonego też nie, sojowe nawet odpadło - bo strączkowe i zostało tylko ryżowe.

Dzien dobry brzuchatki. Dopiero teraz przeczytalam o Ona i jej coruni :-( Trzymam mocno kciuki. Dlaczego nie zrobili wczesniej tego cc???

U mnie dzisiaj juz troche nerwowo, jutro rano mamy byc w klinice. Mam nadzieje, ze nie bedzie to trwalo wiecznie i wkrotce przytule mojego synka.

Milego dzionka!

Witam i mam nadzieje ze jeszcze się załapie na kawę,która Ruda serwuje.
Marta no właśnie jak to było u Ciebie za drugim razem?
Buziaczek Ty mnie nawet nie strasz,my mieliśmy przebita jedna oponę we wrześniu i wymieniliśmy wtedy 2 przednie a resztę zostawiliśmy na potem i tak jeżdżę na starych z tylu.

Za chwilkę wychodzę na wizytę u mojej doktorki,zobaczymy co mi powie.
Co do ZD to ja mam w rodzinie kuzynkę z ta choroba.Mieszka we Francji i ma już 19 lat. Z początku było ciężko,bo przez wadę serca miała wiele operacji ale teraz po tylu latach jest już ok.

Milego dzionka i która nam się 2 marca rozpakuje????:tak:

Bosa widzę ze powoli doświadczasz uroków macierzyństwa:-) Moja siostra urodziła w listopadzie i jej córcia miała tak, ze co noc ok 23.00 przez godzinę im płakała. Siostra z początku myślała ze to kolki,ale potem stwierdziła ze mala była niedojedzona i jak przeszła na butle to dopiero się trochę uspokoiło.

Ostatnia edycja:
ruda, ja przylaczam sie z herbatka z lisci :-)

zostawilam kompa wlaczonego na czas prysznica i zgadnijcie co :confused2: grrr

Dobrze, ze looknelam do ksiazki ciazy, bo wizyte mam na 1 a nie 2.

Dove pewnie juz z synkiem. Ja tez, ale moj w srodku. W ogole on taki ospaly jest, kuperek tylko wypina.

Ide po schodach pobrykac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry