Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to w poniedzialek cesarke juz masz

, Ale od początku.
, pod maską mam cały mechanizm od alarmu, coś zablokowało maskę i otworzyć jej nie można - do domu prawie 2 km, w aucie chleby do rozwiezienia, M w W-wie, sklep z bateriami dopiero od 10-ej, szwagierka ma przyjechać okna mi pomyć(jej syn chodzi do szkoły co jest w jednym budynku z przedszkolem i miała go przywieść ok.9:30 a dopiero 8:15 była
) - poryczałam się i siedzę w aucie i czekam na nią. Przedszkole ma monitoring, patrzę kuzynka która jest w przedszkolu księgową wyleciała do mnie bo na kamerze mnie intendentka zobaczyła że siedzę w aucie i nie jadę - zasłabłam czy rodzę - no martwią się dziewczyny.
:-) Przyjechała szwagierka, wyjący co raz samochód zostawiłam pod przedszkolem, rozwiozłyśmy chleb i do domu. Poleciałąm po baterię do pilota( była wymieniana niecałe 3 m-ce temu - jakiż zleżały szajs sprzedała babka w sklepie), wybuliłam na małe kufienko 8,50 przez które miałam cały dzień humor zepsuty i nie miałam na nic ochoty ani głowy do myślenia i o 20:30 poszłam spać
.

.

Moja mama zajmie się małym przez tą chwilkę. Ale pewnie aniołek będzie spał.