ola.80
Fanka BB :)
Witam słonecznie:-)
Mili to jakas paranoja z ta kobita,oby udało Ci sie cos załatwic i oddac ta prace,&&&&&
Fifruś zycze zdrowka dla Eluni,bedzie dobrze bo musi i juz
buziaki dla Was;-)
Malina rozejrzyj sie za uzywana moze co? moja kumpela tak kupila dokładnie ten wozek co Ty i kazda czesc osobno kupowała z roznych miast a wyglada wszystko jak nowe
Tulip wiesz mi kazda z nas ma czasem gorsze dni,zreszta ja to ostatnio ponad tydzien miałam sajgon z niunia(zreszta mozesz poczytac
) i przeszło ale nadal mamy problem z jedzeniem tylko ja o tym juz Wam nie marudze bo to nudne jest;-).Laurka dorosnie i bedzie jeszcze najgrzeczniejsza dziewczynka z wszystkich marcjaniatek;-)
Zauwazyłam ze cos mi forum zjada moje posty,juz z trzy razy tak sie stało,ciekawe...
U mnie dwie pobudki o 4 i po 7 po tej drugiej niunia zamiast spac grandziła w łozeczku przez godzine az sie rozwyła ze zmeczenia wiec musiałam utulic i w koncu zasneła,a ze to juz było przed 9 to ja wstałam i sie oporzadziłam ale stwierdziłam ze zdrzemne sie jeszcze na kanapie,no i co? jak tylko przysnełam to niunia w płacz bo smok wypadł ,no to jej go wcisnełam a sama poszłam na sniadanie,a mogłam isc spac bo ona jeszcze spi,jakas niezdecydowana dzis jest;-)
Jutro mamy wizyte u pediatry,bedzie wazenie i kontrola przepukliny,mam nadzieje ze juz nie trzeba bedzie jej kleic i ze juz mamy te 5kg co by w koncu sie zaszczepic.
Miłego dnia dla całych marcjanskich rodzin:-)
Mili to jakas paranoja z ta kobita,oby udało Ci sie cos załatwic i oddac ta prace,&&&&&
Fifruś zycze zdrowka dla Eluni,bedzie dobrze bo musi i juz
buziaki dla Was;-)Malina rozejrzyj sie za uzywana moze co? moja kumpela tak kupila dokładnie ten wozek co Ty i kazda czesc osobno kupowała z roznych miast a wyglada wszystko jak nowe

Tulip wiesz mi kazda z nas ma czasem gorsze dni,zreszta ja to ostatnio ponad tydzien miałam sajgon z niunia(zreszta mozesz poczytac
) i przeszło ale nadal mamy problem z jedzeniem tylko ja o tym juz Wam nie marudze bo to nudne jest;-).Laurka dorosnie i bedzie jeszcze najgrzeczniejsza dziewczynka z wszystkich marcjaniatek;-)Zauwazyłam ze cos mi forum zjada moje posty,juz z trzy razy tak sie stało,ciekawe...
U mnie dwie pobudki o 4 i po 7 po tej drugiej niunia zamiast spac grandziła w łozeczku przez godzine az sie rozwyła ze zmeczenia wiec musiałam utulic i w koncu zasneła,a ze to juz było przed 9 to ja wstałam i sie oporzadziłam ale stwierdziłam ze zdrzemne sie jeszcze na kanapie,no i co? jak tylko przysnełam to niunia w płacz bo smok wypadł ,no to jej go wcisnełam a sama poszłam na sniadanie,a mogłam isc spac bo ona jeszcze spi,jakas niezdecydowana dzis jest;-)
Jutro mamy wizyte u pediatry,bedzie wazenie i kontrola przepukliny,mam nadzieje ze juz nie trzeba bedzie jej kleic i ze juz mamy te 5kg co by w koncu sie zaszczepic.
Miłego dnia dla całych marcjanskich rodzin:-)

Na promotora czekałam przy okazji od 9 do 12, bo nie miał dla mnie czasu, ale zatwierdził zmiany i mogę pisać przez weekend resztę pracy. M ma wolne od poniedziałku, więc do środy powinnam skończyć pracę.
na szczęście autobus do IKEI miał już niższe stopnie, ale do tramwaju wysoko podłogowego już się nie będę pchać... Do domu wróciłam o 20 na kąpiel, nogi mi w d* wchodziły, ale nakupowałam małemu 15 zabawek, maskotek, pacynek, paluszkowych i pluszowych grzechotek. 
wie, że masz bliźniaki? Niektórzy nie mają sumienia, ale zwykle w akcie desperacji prosiłam o wyrozumiałość, bo nie mam co zrobić z synkiem i staram się wszystko pogodzić, to nawet najbardziej wrednej babie zrobiło się głupio, bo wcześniej nie wiedziała...Także ostateczny argument, ale działa. Tylko na facetach nie za bardzo