Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak Helenka wstała to bawiłam się z Zosia zwierzątkami co rusz gugając do młodszej, potem czytałam, niemal inscenizując, więc śmiechu co niemiara. Teraz H. śpi a Z. u babci, ja łapię oddech.
chyba jakiś coach ją redaguje

u nas samo przeszło, wszystkie specyfiki działały albo i nie na chwilkę.madzikm - Nadia łaskawie obraca się na prawy bok i nic, za to głową ciągnie sama z fotelika a jak jej dasz rączki to siedzi
skarletko-100 lat
Nadia waży 6200g i jest nadal w 50 percentylu. Szczepienie przeszło w miarę , oby goraczki nie byłokolejne za 2 m-ce

łezka w oku mi się kręci ze wzruszenia 

Także mam nadzieję, że to nasza metoda na nocnego głoda. Oprócz tego nie jadł o 7,tylko dopiero o 9 i to połowę porcji mleka 

oby to nie było jednorazowe 

rzeczywiście chyba skok
moze wiekszość sie przyswaja dlatego tej kupy nie ma codziennie....
peppa teletubisie itp....
a dzisiejsza noc to pierwsza po 10 dniach z pobudkami ok połnocy,ciekawe czy jednorazowa czy wraca juz moj spioszek do swoich starych przyzwyczajen
my mamy dopiero ok 5200 wagi.Jak pracowałam to czytałam Twoj styl ale denerwowały mnie reklamy na co drugiej stronie a gazeta potfornie droga
aaa smoczek w butli juz dawno mamy 2 a ten do ciumciania to nie zmieniam bo i ten co ma jest dosc duzy dla niej;-)
fajnie ze szczepienie nie takie straszne
moja Goska raz sie obrociła z brzucha na plecki a teraz to ledwo na boczki sie kula ale siedziec tez juz chce,zwłaszcza jak ja trzymam na kolanach i to sama sie ciagnie bez trzymania za palce

a wczoraj wieczorem robiłam to samo co Ty-objadałam sie lodami z eMkiem
słoneczkiem sie podzielimy-dwa dni u was i dwa u nas;-)