reklama

Marcóweczki 2011

Ciągle pada.....:crazy:.
Scarlet, wszystkiego naj.....
Chippendales.gif

Mili, dzięki za suwaczek;-):tak:, chciałam sobie wstawić ale limit mam przekroczony:zawstydzona/y:.

reklama
Ha ha kaca nie byłoooooo:):) Za to eMek dał mi sie wyspać do 8 jak tylko o 5 nakarmiłam moje bobasy:) Za to u nas rewolucja bo eMek miał teraz 2 dni wolne i dorabia różne pierdołki w domu.....oh tak to jest- mieszka człowiek w domu 1,5 roku ale wiecznie cos jest jeszcze nie zrobione- przydałby sie worek pieniędzy:):):-D

Marta- świetna fotka:)

Scarletka
- wszystkiego naj:):):tak:

Dzień Dobry!

Mimo koszmanej pogody, uziemienia i emka w pracy jestem dzielna i zajmuję się dziewczynami jak trzeba:tak: jak Helenka wstała to bawiłam się z Zosia zwierzątkami co rusz gugając do młodszej, potem czytałam, niemal inscenizując, więc śmiechu co niemiara. Teraz H. śpi a Z. u babci, ja łapię oddech.

Czytacie Twój Styl? ta gazeta dodaje mi powera i wiary w siebie:tak: chyba jakiś coach ją redaguje:cool2:

scarletka - zjedz nieprzyzwoicie duże ciacho i wypij kawę z piętrową wartswą mleczka:-)

ola - nocka Małgoni tak piękna jak nasza za dawnych czasów! co zrobić by się nie budziła o 1 w nocy tylko właśnie o 4 dopiero:sorry:

wierka - by coś zadziałało:tak: u nas samo przeszło, wszystkie specyfiki działały albo i nie na chwilkę.

vetka - czy u Was nadal stan aktualny: podciąganie do siadania bez obrotów? Helenka takie coś uprawia.

Zmieniłyście już smoczek na rozmiar 3-6mcy?

madzikm - Nadia łaskawie obraca się na prawy bok i nic, za to głową ciągnie sama z fotelika a jak jej dasz rączki to siedzi
skarletko-100 lat

Nadia waży 6200g i jest nadal w 50 percentylu. Szczepienie przeszło w miarę , oby goraczki nie było:) kolejne za 2 m-ce

madzikm - Nadia łaskawie obraca się na prawy bok i nic, za to głową ciągnie sama z fotelika a jak jej dasz rączki to siedzi
skarletko-100 lat

Nadia waży 6200g i jest nadal w 50 percentylu. Szczepienie przeszło w miarę , oby goraczki nie było:) kolejne za 2 m-ce

to piękna waga!

Jest jeszcze ktoś poniżej 6 kg?? Helenka 5600

hej laseczki
młody nauczył się nowego dźwięku/słowa i sobie pokrzukuje "nienienie" lub "nenene". M go nauczył, piszczał do niego ciągle "nienienie", a młody się chichrał i teraz tak gada :sorry::laugh2:
Taki fajny kumaty jest, już próbuje naśladować i można sobie z nim pogadać, bo zawsze coś odpowie i to z takim przekonaniem, taką ma fajną mimikę twarzy. My się wtedy zaczynamy śmiać, to on też się chichra.
A najgorsze, że jak go usypiam i mu śpiewam kołysnakę, to sobie gada ze smokiem w buzi i się do mnie śmieje, to też nie mogę wytrzymać i się zaczynam uśmiechać. Tak go dziś usypiałam pół godziny, bo nam wesoło było. Taki fajny rozweselacz się z niego zrobił :-D łezka w oku mi się kręci ze wzruszenia :zawstydzona/y::-p:laugh2:

I któraś z Was pisała (ola?), że podaje dziecku na noc mleko, a potem o północy dopiero zagęszczone kleikiem. Spróbowałam tego samego, bo kleik podawany po kąpieli nic nie dawał i mały zawsze spał do 1. Dziś obudził się normalnie o 1 po zwykłym mleku, dostał mleko z kleikiem i spał do 7 bez pobudek :szok::cool: Także mam nadzieję, że to nasza metoda na nocnego głoda. Oprócz tego nie jadł o 7,tylko dopiero o 9 i to połowę porcji mleka :szok::szok::szok: oby to nie było jednorazowe :tak:

Mili, gratulacje!!!! Mam nadzieję, że jutro będę opijać z Tobą ;-) i gratulacje dla dziewczynek 5 miesięcy. Maksiu kończy dopiero 4 :-p

Także również proszę o kciuki, bo jutro muszę zostać magistrem ;-) !!!!

dove, zagłosowałam na książkę i &&&&&& dla męża

Pinka, genialne foteczki, czekam na więcej :tak:

Bosa, wow, super zdolna bestyja ze Stelli :-D rzeczywiście chyba skok

Koncia już od dzisiaj trzymamy kciukaski za magistra!

Malinka jaki rozmiar pampków nosi Jasiek? Bo zastanawiam się czy trójki nie są za małe dla Hani a wielkością to Twój Jasiek podobny;)

Mili jeszcze raz gratulacje! I dlaczego dla tych pijacych tyle alkoholu a dla karmiących tylko jedna flaszeczka? To niesprawiedliwe!

Dove głosik oddany!

Pinka a kto wygrał konkurs w którym brał udział Eryczek?

Dziewczyny czy ja się źle odżywaiam czy co? Moja mała robi kupę co kilka dni i to przy pomocy czopka bo sama zrobic nie może i płacze i się pręży i w końcu mi jej szkoda i jej daję czopek:( a boję się że się przyzwyczai i później nie będzie chciała i mogła sama robić:(

Ewi- nie wiem kto wygrał my niestety nie....:-( Ewi tu dziewczyny pisały ze na piersi dzieci robiąkupki czasami raz na tydzień:tak: moze wiekszość sie przyswaja dlatego tej kupy nie ma codziennie....

Koncia- kciuki trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!

a my w niedzielę mamy pokazy lotnicze więc będzie kilka nowych fotek a w następną niedzielę jedziemy z małą na plac bo będa postacie z bajek:tak: peppa teletubisie itp....

A my wystawiliśmy auto na sprzedaż. Ciekawe czy ktos się nim zainteresuje... Mogłoby się szybko sprzedać bo chcemy kupić nowsze i większe!

Pinka może i tak ale ona się meczy i płacze a tak chyba nie powinno byc:(

reklama
Koncia jestem pewna ze zostaniesz pani magister ;-)&&&&&&&&&&&&&,a Maksiu zdolny i jaki komunikatywny
Madzik tak ja daje kleik tak jak Scarletka ale u nas to nie zadziałało:no: a dzisiejsza noc to pierwsza po 10 dniach z pobudkami ok połnocy,ciekawe czy jednorazowa czy wraca juz moj spioszek do swoich starych przyzwyczajen:sorry: my mamy dopiero ok 5200 wagi.Jak pracowałam to czytałam Twoj styl ale denerwowały mnie reklamy na co drugiej stronie a gazeta potfornie droga:confused2: aaa smoczek w butli juz dawno mamy 2 a ten do ciumciania to nie zmieniam bo i ten co ma jest dosc duzy dla niej;-)
Vetus Nadia taki niejadek a super wazy:tak: fajnie ze szczepienie nie takie straszne:tak: moja Goska raz sie obrociła z brzucha na plecki a teraz to ledwo na boczki sie kula ale siedziec tez juz chce,zwłaszcza jak ja trzymam na kolanach i to sama sie ciagnie bez trzymania za palce:szok:
Mili oj tak dom to studnia a mieszkanko nic lepiej;-) dobrze ze kaca nie ma:-D
Pinka oj cieszy i to bardzo:-D a wczoraj wieczorem robiłam to samo co Ty-objadałam sie lodami z eMkiem:-D słoneczkiem sie podzielimy-dwa dni u was i dwa u nas;-)
Wierka walcz w tej przychodni bo szkoda dziecka,mojej psiapsiołki bratanek tak sie meczył chyba z trzy lata,bardzo słabo przybierał na wadze i w koncu skonczyło sie zabiegiem bo wyszlo ze miał refluks od urodzenia a lekarze to olali:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry