reklama

Marcóweczki 2011

reklama
witam laseczki wieczorową porą! wpadłam zobaczyć co u was, ja ledwo żyje po intensywnym dniu, dopiero weszliśmy do domu. Kawusia i ciacho pycha! potem emek zabrał nas na dobry obiadek, zakupy ubrankowe, na kolację przy świecach i winku kupiliśmy sushi więc zaraz świętowania ciąg dalszy. Chyba mi dupskooo rozerwie hehehe jutro też zapowiada się miło, bo teściowa zaoferowała swoją pomoc przy Bartku, a mnie z kasą wysyła na zakupy i złapanie oddechu, złota kobiecina:-D

Widzę, że mowa o pampkach. My mamy 7000 g i 62 cm i już długo, długo lecimy na 4. To był dobry ruch. nic nie przecieka, kupsko nie wylatuje ( no jak czasem hehehe), a co najważniejsze nie ma żadnych odcisków od gumek i rzepów, no i chłonność lepsza. Mam nadzieję, że jutro kurier przywiezie 4 a nie tak jak marcie 3:wściekła/y:

pabella - a jak najlepiej sprzedają sie ciuszki? licytacja? kup teraz? w zestawie?

ja dałam na licytację + opcja Kup Teraz pojedyncze sztuki. Zestawu szkoda mi bylo robić, bo na pierwsze miesiące Gaba miała głównie pajace, śpioszki i body, więc mało "atrakcyjna" paczka i niewiele by pewnie wyszło za sztukę.

Koncia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Scarlet, chyba wysyłaja tylko 3 bo one są ostatnie z rozmiarówki z ta siateczką. Zaraz luknę na Styczeń bo sporo dziewczyn dostało a te nas cisną w uda. Na noc mamy 4-ki bambino

Dziewczyny dajcie linka do tych herbatek, kurde mi nie przysłali dupki żołędne!!

A my zaczynamy przygodę z glutenem przy pomocy kaszki mannej, zobaczymy..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry