Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja też kiedyś używałam huggiesy (jak Jaś był mały), ale nie przypadły mi do gustu: kupka wypływała na boki i nie odpowiadała mi grubość i tekstura pieluszek. To już wolałam te z Lidla, były o wiele lepsze i o połowę tańsze;-)
Agnes w poniedziałek mam wizytę u pediatry to się dowiem od czego mam zacząć rozszerzanie diety. Już zdążyłam zapomnieć jak to było z Jasiem
Malina właśnie zależałoby mi na wydłużeniu snu, bo wydaje mi się,że Ania spałaby dłużej, ale budzi ją pusty brzuszek
Futrzakowa a może to nadmiar bodźców? Mój Jasiu też był taki,że sam nie poleżał, więc się wygłupiałam i wymyślałam zabawy, ale po czasie takich bodźców miał za dużo i wtedy płakał, odwracał główkę. Po prostu chciał się wyciszyć...

Mnie nie pasowały za to P.Premium Care, ta siateczka ciągle przyklejała się do pupy, pewnie przez to, że kupki były bardzo rzadkie jak ich używaliśmy.Agnes - ja używam Huggisów na przemian z Pampersami i sobie chwalę. Fakt są grubsze i bardziej "tekturowate", ale w niczym nam to nie przeszkadza. Nie ma odparzeń, wysypek, nic nie przecieka, a Pawcio jest długi i chudyMnie nie pasowały za to P.Premium Care, ta siateczka ciągle przyklejała się do pupy, pewnie przez to, że kupki były bardzo rzadkie jak ich używaliśmy.