reklama

Marcóweczki 2011

ale pogoda co???????/ wziełam sie za sprzątanie;-0 bo zasypiałam na stojąco,jeszcze tylko podłogi wypastuje ale to jak młodych wykąpie i nakarmie;-):tak:

reklama
Spacer zaliczony:tak:Po drodze kupiłam Ani nowy smoczek do butelki (z 3 dziurkami). Przed chwilą wypiła z nowego smoka mleczko i nawet dała radę, nie krztusiła się;-). Dzisiaj to chyba wszystkie Marcjańskie Dzieci były marudne. Ania może aż tak nie marudziła,ale spała zaledwie 2x40 min.:szok: Przynajmniej teraz padła i śpi (mam nadzieję,że snem nocnym). Jak mi się dziś uda to wrzucę w odp. wątku zdjęcia mojej latorośli:laugh2:
Słoneczko dopiero teraz wyszło zza chmur,więc w euforii i ze szczęścia :-D wrzuciłam -pierwsze od tygodnia- pranie. Jutro ciąg dalszy.

Koncia szczere gratulacje!!!!!! Ale ulga, nie?:-D

Edit: zdjęcia wrzucone;-)

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny o opinie na temat huggisów, chyba jednak się na nie nie zdecyduję, boję się zaryzykować taką wielką pakę kupić :blink:

Koncia gratulacje :-)

Hej.
U nas dziś spanko do 7 30:szok: Młody leży w leżaczku, a ja jem śniadanko:-) Pranie Pawełkowe się już pierze, a drugie - nasze w planie. Wreszcie pogoda się poprawiła i można będzie je wystawić na balkon.
Dla tych u których nie ma jeszcze słoneczka:
z7607055Z,slonce--sloneczniki.jpg

reklama
Hejka:):)

U nas słoneczko prazy od rana. Juz nawet dzidzie odpowiednio ubrałam- wymęczę je a potem wio na pole:):):-D bo juz mi powietrza w tym domu brakuje:(:-(

Powiem Wam ze dopiero teraz czuje ze szkoła odpadła i taki spokoj- uf jak przyjemnie moge sobie kazdy weekend teraz planowac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry