PINKA25
mama razy DWA;-)
my juz po spacerku myslałam ze mi głowe urwie i aparat porwie naklikałam kilka fotek specjalnie dla Madzikm jak sie dziecko bawi a raczej szaleje heheh
patik- a kula sie pomalutku kula ja nie planuje wiecej dzieci miejsca tez w domu mało z reszta ja należe do ludzi którzy nie lubią chomikować;DD
Spring -ale ciepełko fiu fiu kopij troszkę co??? moze do niedzieli dojdzie bo planujemy wypadzik i słonce mile widziane;-) buziak dla Anki zeby tak mamy nie męczyła...
patik- a kula sie pomalutku kula ja nie planuje wiecej dzieci miejsca tez w domu mało z reszta ja należe do ludzi którzy nie lubią chomikować;DD
Spring -ale ciepełko fiu fiu kopij troszkę co??? moze do niedzieli dojdzie bo planujemy wypadzik i słonce mile widziane;-) buziak dla Anki zeby tak mamy nie męczyła...
Waży 7265gram i weszła powyżej 75centyla a cały czas była pod 
wiec sie nie martw gadaniem...
, a dzień zapowiadał się tak ładnie... Jeszcze jakieś kolki i ból brzuszka się przyplątały. Ech...
Wieczne awantury, wieczne krzyki, histerie, tupanie nogami, wymuszanie, buczenie, marudzenie, jęczenie, wszystko musi być już, teraz, natychmiast, nigdy z niczego nie jest zadowolony, zawsze znajdzie powód do zepsucia wszystkim humoru.. a próba rozmowy wygląda tak jakbym gadała ze ścianą, albo niemowlakiem