Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a czemu dajesz ten kleik skoro Gabi tyle waży?
Dostawała, bo ładnie mi po nim spała. Wczoraj coś mnie natchnęlo i na wieczor nakarmiłam Gabę "czystym" mlekiem. Jaka była nocka, pisałam rano, ale wolę się pomęczyć w nocy niż utuczyć dziecko 
Jak Was tak czytam to się zastanawiam kiedy jest dobry czas na rodzeństwo dla pierwszego dzieciątka.. Jakieś pomysły??

Myślałam,że 3 latka to okres buntu, ale teraz zmieniam zdanie:4 rok życia to totalny bunt u dziecka. Nie wydaje mi się żeby aż tak Ania zmieniła zachowanie Jasia. Ono było już takie wcześniej, no może nie w takim stopniu jak teraz,ale jednak. Też już czekam na wrzesień-może jak pójdzie do przedszkola to się tam "wyżyje" i nie będzie już w domu miał siły na wybryki
A najbardziej wkurza mnie teściowa,która twierdzi,że on u niej jest idealny, taki grzeczny i w ogóle co my od niego chcemy. Podskórnie czuję jakby chciała mi powiedzieć,że to chyba moja wina,że on jest taki niegrzeczny
. Tylko,że ja nie puszczam dziecku przez cały dzień bajek i nie karmię go lizakami,słodyczami itp.
Pomimo tego,że sam się już ubierze, wysika, zrobi kupkę, umyje ręce,zje obiad (dziś nie zjadł, bo nie chciał!).