reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

e na pewno coś znajdziesz:)

Powiedz mi Pinus w jakich cenach mozna znalesc noclegi w Waszych okolicach? Emek wczoraj cos dyskutował o jakims wypadzie ze znajomymi do Angli albo Francji we wrzesniu lub pazdzierniku na 3-4 dni. Ja mu na to ze jak mamy gdzies leciec to moze tam gdzie moge spotkac jakąs marcóweczke i tam gdzie ktos nami pokieruje ewentualnie cos doradzi:)

no i gdzie jest najbliższe lotnisko ha ha bo patrze teraz na mape:)

Ostatnia edycja:
reklama
Pinus no to juz rozumiem;-) sliwka fajna,tez lubie:tak:ja tez juz miałam wszystkie kolory,zreszta chyba zauwazyłyscie:-D
Milus nie podlewaj w pełnym słoncu bo wszystko sie spali:tak: a basen,oj dobrze pomarzyc;-) chociaz u mnie wokoł osiedla jest pare domkow jednorodzinnych(wszystko to jest jedna rodzina,własciciele ziemi dookoła i tej co stoi osiedle) i widac ze ''rolnicy'' cos posprzedawali bo w kazdym ogrodku teraz stoi trampolina i basen:szok::-D

No i musze mojego eMka pochwalic bo on juz nie raz był z Małgosia sam na spacerze i to z własnej inicjatywy:-)

Olus- wiem ze słonce pali:-)- dlatego ja podlewam bardzo nisko z butelki po samej ziemi- nic po listkach:) w szczególności dbam tak o moje ogórki bo mi ich szkoda:)
no i chwal eMka oj chwal:)

Co do basenu to mi by wystarczył taki nawet za 250 zł - taki znalazłam na allegro:)

no wiec tak: 4 dorosłych, moje maluchy i jedno dziecko lat 4:) Taka sobie wesoła gromadka:) No a gdzie jest u Was najblizsze lotnisko no i plus minus po ile wychodza na oko noclegi?orientujesz sie moze:)?? Wybacz ze Cie tak wypytuje:) ha ha

Lotnisko bristol najbliżej;-) a co do noclegu to hotele drogie bo doba 60 pound od osoby natomiast mamy znajomego z agencji mieszkaniowej i wynajmuje mieszkania domy na tydzień za 250 pound to by wam sie lepiej opłacało jak byście sie zrzucili:-p
:-pa jak wy na 3-4 dni to jeszcze taniej będzie...

reklama
Do góry