magdzior1985
Fanka BB :)
Hej
My dziś w rozjazdach: ciocia, dziadkowie i poszukiwanie krzesełka do karmienia. Nic nam nie wpadło w oko lub cena była za wysoka, więc jutro buszowanie po allegro:-) Jak wróciliśmy to pranie trzeba było zrobić i ogórki wsadzić do słoików:-( Młody już śpi, a my jakiś filmik sobie zapuścimy
Dove – wszystkiego najlepszego!!!
Pinka – nie przesadzaj, ładna fryzurka Ci wyszła
Julia – głowa do góry jutro będzie lepiej;-)
Koncia – super, że w końcu Maks spokojniejszy:-) mama mogła odpocząć;-)
My dziś w rozjazdach: ciocia, dziadkowie i poszukiwanie krzesełka do karmienia. Nic nam nie wpadło w oko lub cena była za wysoka, więc jutro buszowanie po allegro:-) Jak wróciliśmy to pranie trzeba było zrobić i ogórki wsadzić do słoików:-( Młody już śpi, a my jakiś filmik sobie zapuścimy

Dove – wszystkiego najlepszego!!!
Pinka – nie przesadzaj, ładna fryzurka Ci wyszła

Julia – głowa do góry jutro będzie lepiej;-)
Koncia – super, że w końcu Maks spokojniejszy:-) mama mogła odpocząć;-)
W związku z tym byliśmy w centrum, na karuzelach i zjeżdżalniach. Mój starszy syn oczywiście nie chcial korzystać z tego typu dobrodziejstw. Łaskawie przejechał się kolejką
Czy tylko moje dziecko jest takim "straszkiem"? Chyba dopiero Ania pokaże mu co to znaczy być odważnym
Nie chciałabym żeby mała się z tym męczyła

Dobrze zrobiłam, że pojechałam, bo em cały tydzień był na szkoleniu, a samej tak mi jakoś źle było. Pogoda u nas była cudna, Bartuś przeszedł samego siebie w grzeczności. Ależ się cieszę, że się chłopak tak wyrobił. Zrobił się grzeczniutkim śmieszkiem. Co mnie zszokowało, zabiera się za siadanie!!