reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

dzisaj mam dzien do dupy moj spadek formy juz normalnie mnie dobija to przedzwigniecie po tabletkach nie mija a do tego zawroty glowy i mdlosvi....jeszcze do tego poklocilam sie konkretnie z mezem i mam juz wszytskiego dosc dobrzxe ze synud wynagradza wszystko usmiechem.......sory ze taki pesymistyczny wpis ale jakos tak czulam potrzebe;/

aha Dove wszytskiego co najlepsze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Blog już założyłam, ale nie umiem wklejać zdjęć. Dochodzę do pewnego momentu i koniec... A czy mogłabyś polecić mi jakiś program do obróbki zdjęć, ale nei photoshop?

Pinia bardzo ładnie Ci wyszło :*

Dove wszystkiego NAJ !!!!

Dzisiaj się do niczego nie nadaję z powodu @, a jeszcze wlekliśmy się w korku w trójmieście masakra, mam dość dzisiejszego dnia, już chcę jutro, przynajmniej minie to najgorsze samopoczucie.. Ubranko kupione, tort zamówiony! A zaraz lecę do mamy po gołąbki i po film do wypożyczalni, obejrzymy jak Jasio zaśnie :)

Dzień dobry Mamusie ...
Kuuurde laski ... ale się rozpisałyście ... muszę Was poczytać i nadrobić :-p
alamiqa ... witaj w gronie marcówek :tak: Śląsk? A dokładniej jakie miasto?
pinka ... fryzurka się udała ... gratuluję :-) Ja też wczoraj nawiedziłam fryzjera bo trzeba było trochę się pociąć. Ale i tak pewnie mi wszystkie włosy wypadną.

Dziś Maksio spędził dzień u dziadków i ząbki aż tak bardzo nie dokuczały, były piski trochę łez, ale zdecydowanie lepiej niż w ostatnich dniach. Nie wiem czy to wpływ otoczenia czy ząbek wreszcie wyszedł, ale troszkę odetchnęłam :tak:
I jestem z niego dumna, bo zjadł dziś pół słoiczka zupki ze smakiem! Pięknie otwierał buźkę i nawet kilka razy słyszałam gulgot łykania. Pobrudziliśmy 2 śliniak, szmatkę, bluzeczkę i body, zużyłam masę nawilżanych chusteczek, ale się opłaciło! Wreszcie zasmakował w czymś innym niż mleko. Nie bolał go brzuszek jak po dużej porcji marchewki, czyli pediatra miała rację. Kilka składników w mniejszych ilościach jest lepsze, niż 1 składnik w dużej ilości!
Coraz lepiej idzie nam też wprowadzanie bebilonu, robię mieszankę 50:50 :-D A mały nawet nie odpycha butli, więc się przyzwyczaja i zjada ze smakiem. Może dlatego, że ma braki i ostatnio się głodził przez ząbki. Po obiadku, wcisnął też normalną porcję mleka 150ml, ale mu się ulało, więc mu zmniejszę do 120 przynajmniej.
Dzień uważam za udany! ;-)

koncia- ciesze sie żę odpoczełaś powiem ci że u nas tak samo młody jak jest w terenie to i ból lepiej znosi:tak: ale jak siedzimy w domu to masakra jakas:-D
ja dzis nie mam siły na nic narobiłam się:baffled: i ta pogoda cały dzien leje!!!!!!!!!! coś czuje ze jutro też tak będzie i z naszego wypadu nici a tak sie cieszyłam...ehhhh

Pinka, świetna fryzura, wg mnie cię odmłodziła. A co do ząbkowania i wychodzenia, to chyba angielska pogoda Wam nie sprzyja :) u nas dziś ostatecznie wyjrzało słońce!

juliaidaro, bierzesz jakieś witaminy? Ja miałam takie same problemy, byłam osłabiona, rozdrażniona, miałam bóle głowy. Zrujnowałam się na witaminy i dodatkowo magnez i jest lepiej!

Dove, spełnienia marzeń! :)

reklama
to prawda witaminy dużo dają bynajmniej mi brałam centrum przez miesiąc a teraz nie biorę i widzę megaa różnice muszę kupic sobie w poniedziałek znów... bo czuję sie okropnie słaba

Do góry