• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

dzisaj mam dzien do dupy moj spadek formy juz normalnie mnie dobija to przedzwigniecie po tabletkach nie mija a do tego zawroty glowy i mdlosvi....jeszcze do tego poklocilam sie konkretnie z mezem i mam juz wszytskiego dosc dobrzxe ze synud wynagradza wszystko usmiechem.......sory ze taki pesymistyczny wpis ale jakos tak czulam potrzebe;/

aha Dove wszytskiego co najlepsze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Blog już założyłam, ale nie umiem wklejać zdjęć. Dochodzę do pewnego momentu i koniec... A czy mogłabyś polecić mi jakiś program do obróbki zdjęć, ale nei photoshop?

Pinia bardzo ładnie Ci wyszło :*

Dove wszystkiego NAJ !!!!

Dzisiaj się do niczego nie nadaję z powodu @, a jeszcze wlekliśmy się w korku w trójmieście masakra, mam dość dzisiejszego dnia, już chcę jutro, przynajmniej minie to najgorsze samopoczucie.. Ubranko kupione, tort zamówiony! A zaraz lecę do mamy po gołąbki i po film do wypożyczalni, obejrzymy jak Jasio zaśnie :)

Dzień dobry Mamusie ...
Kuuurde laski ... ale się rozpisałyście ... muszę Was poczytać i nadrobić :-p
alamiqa ... witaj w gronie marcówek :tak: Śląsk? A dokładniej jakie miasto?
pinka ... fryzurka się udała ... gratuluję :-) Ja też wczoraj nawiedziłam fryzjera bo trzeba było trochę się pociąć. Ale i tak pewnie mi wszystkie włosy wypadną.

Dziś Maksio spędził dzień u dziadków i ząbki aż tak bardzo nie dokuczały, były piski trochę łez, ale zdecydowanie lepiej niż w ostatnich dniach. Nie wiem czy to wpływ otoczenia czy ząbek wreszcie wyszedł, ale troszkę odetchnęłam :tak:
I jestem z niego dumna, bo zjadł dziś pół słoiczka zupki ze smakiem! Pięknie otwierał buźkę i nawet kilka razy słyszałam gulgot łykania. Pobrudziliśmy 2 śliniak, szmatkę, bluzeczkę i body, zużyłam masę nawilżanych chusteczek, ale się opłaciło! Wreszcie zasmakował w czymś innym niż mleko. Nie bolał go brzuszek jak po dużej porcji marchewki, czyli pediatra miała rację. Kilka składników w mniejszych ilościach jest lepsze, niż 1 składnik w dużej ilości!
Coraz lepiej idzie nam też wprowadzanie bebilonu, robię mieszankę 50:50 :-D A mały nawet nie odpycha butli, więc się przyzwyczaja i zjada ze smakiem. Może dlatego, że ma braki i ostatnio się głodził przez ząbki. Po obiadku, wcisnął też normalną porcję mleka 150ml, ale mu się ulało, więc mu zmniejszę do 120 przynajmniej.
Dzień uważam za udany! ;-)

koncia- ciesze sie żę odpoczełaś powiem ci że u nas tak samo młody jak jest w terenie to i ból lepiej znosi:tak: ale jak siedzimy w domu to masakra jakas:-D
ja dzis nie mam siły na nic narobiłam się:baffled: i ta pogoda cały dzien leje!!!!!!!!!! coś czuje ze jutro też tak będzie i z naszego wypadu nici a tak sie cieszyłam...ehhhh

Pinka, świetna fryzura, wg mnie cię odmłodziła. A co do ząbkowania i wychodzenia, to chyba angielska pogoda Wam nie sprzyja :) u nas dziś ostatecznie wyjrzało słońce!

juliaidaro, bierzesz jakieś witaminy? Ja miałam takie same problemy, byłam osłabiona, rozdrażniona, miałam bóle głowy. Zrujnowałam się na witaminy i dodatkowo magnez i jest lepiej!

Dove, spełnienia marzeń! :)

reklama
to prawda witaminy dużo dają bynajmniej mi brałam centrum przez miesiąc a teraz nie biorę i widzę megaa różnice muszę kupic sobie w poniedziałek znów... bo czuję sie okropnie słaba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry