reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry Mamusie ...
Ładna pogoda się dziś zapowiada, w sam raz na spacerek. Ale póki co zaraz zbieramy się do ZUSu do Tarnowskich Gór (pozdrowionka Spring :-)), także mamy małą wycieczkę ;-)
Malinko oby humorek dziś dopisywał i plecki nie bolały!
Barbra ... dajcie sobie po buziaku, oj żeby Wam przeszły te dąsy.

reklama
spring, fajnie, że rozwiązał się problem z pralką :-) ja zawsze jak na forum pomarudze, to problemy się rozwiązują :zawstydzona/y:;-)

malinka, ja podziwiam, że ty takiego klocuszka usypiasz na rękach, ja już przy ponad 7kg odpuściłam :tak: co do kąpieli, to od kilku miesięcy radzę sobie z kąpielami solo, bo M na 2 zmiany chodzi. Dasz radę, Jasiek kochany chłopaki i ugodowy. Ale wierzę, że 3 dni bez wsparcia, to tragedia, bo ciąży na tobie ta myśl, że jesteś sama i całą odpowiedzialność spoczywa na tobie, a w domu pewnie ciężko coś zrobić...

barbra, przegoń focha, ja tak miałam cały weekend :zawstydzona/y:

A u nas dziś pobudka o 1 na jedzenie i niespanie od 4 do 6 (biegałam do niego ze smokiem, wodą, mlekiem). W końcu zgłodniał, to dostał jeść i spaliśmy do 9. Tak ładnie już sypiał, a jak tata poszedł do pracy, to znów ma pobudki ehh:confused2:

barbara ja zawsze chciałam bliźniaki teraz stwierdzam ,że mam mieszane odczucia......mnie tak przeraża myśl o drugiej ciąży ,że chyba lepiej by było gdybym jednak miała bliźniaki hhahhahaha,ale mój okruszek wystarczy mi....przynajmniej w najbliższej przyszłości .....ja wczoraj kłóciłam się z eMkiem masakrycznie a dzisiaj pojechał na kurs i niewiem na jakim etapie teraz jesteśmy:)

Spring, Marlena, Julia, Barbra, Lokata, Koncia dzięki dziewczyny!! Co prawda noc koszmarna, pobudki co godzina, bo byłam tak padnięta, że od razu zasypiałam przy nocnym karmieniu i Jasiek też i tak w kółko, gardło mnie boli, ale słonko świeci, na konto wpłynie kaska, więc jest git ;) Od razu się biorę za opłaty i zakupy..

Ewe masz już jakiś kojec na oku?? Zastanawiam się nad takim.. KOJEC BABY MIX+ DUŻA MOSKITIERA+UCHWYTY+TERMOMETR! (1771939541) - Aukcje internetowe Allegro

Znalazłam jeszcze takiego giganta ;) http://allegro.pl/show_item.php?ite...bef683b7441d98c4b031b0dacff8bd2d8f4e849d8f130

Ostatnia edycja:
Spring, Marlena, Julia, Barbra, Lokata, Koncia dzięki dziewczyny!! Co prawda noc koszmarna, pobudki co godzina, bo byłam tak padnięta, że od razu zasypiałam przy nocnym karmieniu i Jasiek też i tak w kółko, gardło mnie boli, ale słonko świeci, na konto wpłynie kaska, więc jest git ;) Od razu się biorę za opłaty i zakupy..

Ewe masz już jakiś kojec na oku?? Zastanawiam się nad takim.. KOJEC BABY MIX+ DUŻA MOSKITIERA+UCHWYTY+TERMOMETR! (1771939541) - Aukcje internetowe Allegro

ja też poszukuje kojca,ale jak zwykle nie potrafie się na nic zdecydować;/

dzień dobry!
u nas nocka ok, Zosia jak się obudziła około 7 na cyca to zasnęła i śpi do teraz...emek zresztą też...za chwile wrednie go zbudzę, ja tu czuwam a on śpi hi hi pralka się kręci, kawka wypita, ze śniadaniem czekam na ślubnego:)

malinkaa lecz gardziołko i nie wydaj całej kaski:tak:
barbra ach te fochy, czasami jak sie przyplątają to nie chcą odpuścić, mam nadzieję, że szybko je przegonicie. A prezent sobie jaki wymysliłaś? czy czekasz na niespodziankę?
lokata sprawnego załatwiania w zusie!

no i się młodsza księżniczka obudziła...

Dzień dobry dziewczyny :) Noc udana mały obudził się koło 4 na jedzonko , później koło szóstej jak tata wychodził od pracy ale jeszcze pospaliśmy do 8:30.Pogoda piękna więc zaraz biegniemy na spacerek :)
Ja jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to modliłam się żeby nie były bliźniaki tylko :-) , nie wyobrażam sobie tego i dlatego podziwiam Marlenkę i Milutka również :)

Spring fajnego masz teścia , no i problem rozwiązany :).

Malinkaa
ja wiem jak wygląda noc z pobudkami co chwilę , ostatnio miałam takie dwie pod rząd :/ Widzisz zawsze można znaleźć coś pozytywnego z czego można się cieszyć :-)

Julia to ty masz tak samo z decyzjami jak ja ;-)

Koncia taki urok macierzyństwa ale wiem co czujesz ostatnio też to przechodziłam :-)

Barbara
oby foch sobie poszedł i żebyście się wreszcie pogodzili :*

i ja się witam po działkowym weekendzie

nocka u nas bosssska - Natka spała od 20.30 do 6.50 :-) my poszliśmy spać o 21.30, tak nas zmożyło i czuję się, jakbym spała 40 godzin ;-) teraz natka też ucięła sobie tradycyjną drzemkę po której wybieramy się na spacerek, bo słoneczko w Krakowie dopisuje.

a ja w sumie nadal chciałabym mieć bliźniaki... i trochę tęsknię za ciążą (przynajmniej tą z drugiego trymestru, po pierwszy przeleżałam), więc może za jakieś pół roku... :-)

malinka, a wy na mleku następnym na noc? Bo jak pince pomogło, to ja też planuję spróbować z 1 butlą na noc :)

M mi pisze, ze wyczytał, że w kaszce Nestle bananowej znajduje się szkło ;/

reklama
i ja się witam po działkowym weekendzie

nocka u nas bosssska - Natka spała od 20.30 do 6.50 :-) my poszliśmy spać o 21.30, tak nas zmożyło i czuję się, jakbym spała 40 godzin ;-) teraz natka też ucięła sobie tradycyjną drzemkę po której wybieramy się na spacerek, bo słoneczko w Krakowie dopisuje.

a ja w sumie nadal chciałabym mieć bliźniaki... i trochę tęsknię za ciążą (przynajmniej tą z drugiego trymestru, po pierwszy przeleżałam), więc może za jakieś pół roku... :-)

ja z ciazy tylko dobrze wspominam kopanie Dominika:)a reszta masakra więc narazie omijam ten temat i aż boje sie bzykać hahhahha:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry