reklama

Marcóweczki 2011

Cześć Dziewczyny!:-)
No nareszcie da się czym oddychać. Uff! U mnie dziś tylko 18 stopni,ale jakoś wcale mi to nie przeszkadza;-) A za mną pierwsza noc bez Ani,tzn. w innym pokoju. Nawet nie było tak źle. Dwa razy wstawałam sprawdzić małą;-) i nawet mam wrażenie,że jestem bardziej wyspana niż gdybym spała z nią w jednym pokoju. Może po prostu już tak nie nasłuchiwałam jej odgłosów.
Dziś wybierzemy się na spacer. Potem może wyskoczymy do teściów . A jutro rano przyjedzie do mnie moja mama żeby popilnować Ani, bo muszę jechać do kontroli z Jasiem. Mam nadzieję,że nosek dobrze się goi. Jaś mówi,że go nosek swędzi,więc to chyba dobrze jak swędzi,tzn.że się goi.

Julia każdy ma tu po co być; razem przecież lepiej:tak:;-) A ja chętnie poczytam ,co u Ciebie i każdej innej dziewczyny na tym forum:-pMimo że Was nie znam osobiście-to bardzo lubię:-p:rofl2:

Malina Mela też lubię; szczególnie we wszystkich częściach "Zabójczej broni":-D

bardzo miłe słowa dziekuje:)

reklama
Patris rocznicowa kolacja udana?
Pinka super że młody już tak pięknie śpi w nocy, a torty rewelacyjne, ty to masz talent!! A ta lalka to też zjadliwa? ;) Co do tornada to musze pogadać z moim ojcem, który tam siedzi, mam nadzieję, ze u niego wszystko ok…
Madzik materacowa gryka :) Moje włosy wypadają bez zmian, skrzyp, pokrzywa i witaminy chyba sobie nie radzą z moimi włosami :( Po myciu jest masa w spływie, jak suszę jest cała wanna zasypana kolejną partią wypadniętych włosów, a jak przeczesuje je po suszeniu to za każdym razem wyjmuję z czupryny po trzy włosy :/ Zakola to już standard na mojej głowie, dywan też cały zasypany włosiskami, a co się z młoda bawię to kolejne włosy na nią spadają.
Marlena dzielna z ciebie dziewczyna!

A ja wczoraj na obiad miałam placki ziemniaczane z gulaszem, mniam mniam mniam :) Ależ za mną łaziły te placki, teściowa jakby mi w myślach czytała… Dziś skromniej bo kurczaczek z zimiorami i ogórem, a wcześniej za chwilę jak tylko wyprodukuje mi się mleko na fb ;) zbieramy się na zakupy, bo w lodówce tylko światło :/
Miłej niedzieli dziewczyny!

hEJO

Ja tak szybko tylko się przywitam:-pbo jeszcze roszkę roboty a czas ucieka....he he przywitalismy młodą rano jak jeszcze spała tortem i zśpiewalismy jej sto lat obudziła sie taka zmieszana he he poryczała sie a ja z nią:-D:-D:-D a na koniec usłyszelismy ze jesteśmy najwspanialszymi rodzicami jakich zna:-D:-D

co do torta to mnie nie zadowala do konca ale cóż robiony na szybko:-D:-D:-D przez to że cukiernia dała plamę:angry::angry:

ok spadam kochane pewnie do juterka

Hellooo Kobietki ...
Witam się po krótkiej przerwie ... byliśmy na wypadzie w górach ... Malwi była zachwycona ... klimat jej bardzo odpowiadał bo ucinała sobie więcej drzemek w ciągu dnia niż zwykle. Bałam się że nie będzie chciała zasnąć w nowym miejscu, albo że będzie sie budziła w nocy ... obawy nieuzasadnione ... spała pięknie. Wszyscy byli nią zachwyceni, stała się małą maskotką, a i dobrze zniosła widok nowych dla mniej ludzi.
Jestem z Niej dumna! :tak:
Teraz sobie śpi z Tatusiem ... a jak sie obudzą to idziemy na spacerek, w końcu pogoda nam na to pozwala ... bo przez te upały to tylko krótkie spacerki i siedzenie w domu ze spuszczonymi roletami.
Wpadnę to wieczorkiem! Miłego dnia Kochane! :-)

Hej:-)
Wczoraj ukrop do nie wytrzymania a w nocy lało ja z cebra,i błyskło i grzmiało,no i teraz raptem 17st i pochmurno:-(a mielismy taaakie plany na dzis,no nic przynajmniej w koncu mi szafe zamontuja na korytarzu a ja bede miec popołudnie całe na sprzatanie.
Pinia tory przepiekne,zdolna bestia jestes:tak:
Malina no to całkiem fajna nocke miałas:tak: i dałas rade sama,brawo;-)
Spring tez mi sie marzy taka przeprowadzka:tak: ,zawsze mowiło sie ze jak swedzi to sie goi wiec oby tak było&&&&&&&&

miłej niedzieli zycze:-)

Pinia stoooooooooooo lat dla Wikuni :*
Lokata a gdzie się wybraliście?? Mi się marzą góry w przyszłe wakacje..
Olcia szybkiego sprzątania!!

Chata ogarnięta, nawet łazienkę wyszorowałam, Jasiek oglądał Elma ;p Teraz powoli zbieramy się do mojej mamy.. Pewnie będę dopiero wieczorem, zależy o której mój żołnierz wróci....

Malinko ... my byliśmy w Brennej ... wynajmowaliśmy dom z paczką znajomych. Jest wygoda w takim domku bo posiłki mogliśmy robić sobie sami. Rano kawka na tarasie z widokiem na góry, a Mała Mi ucinała sobie poranną drzemkę na świeżym powietrzu. Mieliśmy spory pokój, łóżko małżeńskie a Malwi rozłożyliśmy łóżeczko turystyczne :-) My za rok nad morze się chcemy wybrać ... zastanawiamy się nad Jarosławcem.

Hej marcóweczki :) spacer udany , chociaż upalny ale wieczorem zrobiło się przyjemnie chłodno i mały zaczął w końcu normalnie jeść i spać.Bo prze ten upał to ani spać nie mógł ani jeść :-(. Mały sobie po oglądał żołędzie , szyszki , pomacał igiełki na gałązkach no i powyrywał trochę trawy i mchu z korzeniami , generalnie był zachwycony :rofl2:.
Dziewczyny dzięki za życzenia :happy: Kolacja rocznicowa udana , po wspominaliśmy i pośmialiśmy się było super.Pogoda ładna ale chłodno więc pewnie się wybierzemy na spacer.Chłopaki śpią , mieszkanie ogarnięte a mamusia się relaksuje przed komputerem ;-)
U nas na obiad dziś soczysta karkówka z piekarnika mniam :tak:

Pinka ty jesteś człowiekiem renesansu , masz tyle talentów podziwiam :) Wszystkiego naj dla córci :* To chyba najpiękniejsze słowa jakie mogą usłyszeć rodzice :-)

Julia mi też Ciebie brakuje po mimo że krótko się znamy :-)

Lokata my też wybieramy się za rok nad morze ale jeszcze nie wiemy gdzie :-)Uwielbiam morze :rolleyes:

Spring no to Ci się porobiło , frustrujące są takie niespodziewane wydatki , zwłaszcza jeśli się nie śpi na pieniądzach :-) . Też uwielbiam ptaszka , Mela we wszystkich filmach :-). Jak swędzi to się goi , oby jak najszybciej się zagoił :-)

Malinaa no jakiego masz zdolnego synka :-) Widzę że u was nocki podobne do naszych :) filmy z Cagem też uwielbiam :-)

Madzikm , Wierka ja od dwóch tygodni biorę belissę i włosy mi dużo mniej wypadają :) Także polecam :)

Miłej niedzieli dziewczyny :**

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry