juliaidaro
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!:-)
No nareszcie da się czym oddychać. Uff! U mnie dziś tylko 18 stopni,ale jakoś wcale mi to nie przeszkadza;-) A za mną pierwsza noc bez Ani,tzn. w innym pokoju. Nawet nie było tak źle. Dwa razy wstawałam sprawdzić małą;-) i nawet mam wrażenie,że jestem bardziej wyspana niż gdybym spała z nią w jednym pokoju. Może po prostu już tak nie nasłuchiwałam jej odgłosów.
Dziś wybierzemy się na spacer. Potem może wyskoczymy do teściów . A jutro rano przyjedzie do mnie moja mama żeby popilnować Ani, bo muszę jechać do kontroli z Jasiem. Mam nadzieję,że nosek dobrze się goi. Jaś mówi,że go nosek swędzi,więc to chyba dobrze jak swędzi,tzn.że się goi.
Julia każdy ma tu po co być; razem przecież lepiej;-) A ja chętnie poczytam ,co u Ciebie i każdej innej dziewczyny na tym forum
Mimo że Was nie znam osobiście-to bardzo lubię
Malina Mela też lubię; szczególnie we wszystkich częściach "Zabójczej broni"![]()
bardzo miłe słowa dziekuje
;-) A ja chętnie poczytam ,co u Ciebie i każdej innej dziewczyny na tym forum
Mimo że Was nie znam osobiście-to bardzo lubię

Kolacja rocznicowa udana , po wspominaliśmy i pośmialiśmy się było super.Pogoda ładna ale chłodno więc pewnie się wybierzemy na spacer.Chłopaki śpią , mieszkanie ogarnięte a mamusia się relaksuje przed komputerem ;-)