reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Współczuję Wam tego skwaru,dorosłemu ciężko a co dopiero dzieciom.Mama przed chwila mi smsa przysłała ze już nie da się wytrzymać.
A ja właśnie rosół gotuje:tak: Gardło mnie zaczęło pobolewać i zapragnęłam sobie gorącego rosołku,normalnie zachcianki jak za czasów ciążowych:-D

patik
twoja Hania ma dzień marudy a mój Sammy dzień focha
izabela ta dziewczyna z programu ma 25 lat?? chyba 15 sadząc po zachowaniu,szkoda dziecka
madzik nawet mi nie mów o włosach,ja was pocieszałam ze to minie a teraz mi samej zaczęły wypadać ale to tak ze mam juz zakola na bokach a dywan cały zaścielony,odkurzam już codziennie a teraz czekam aż mi kuzynka bellise przywiezie z Polski
pinka jak ci fotografowanie nie wyjdzie(tfu tfu) to cukiernie śmiało możesz otwierać

O tym huraganie Irene tez słyszałam,masakra jak z jakiegoś filmu... patrzyłam na Onecie przed chwila na zdjęcia jak się ludzie zabezpieczają jak tylko się da.

wierka rosołek to jutro będę robić:) Hania po drzemce trochę w lepszym humorze - na szczęście:) a Ty się kochana lecz rosołkiem żeby z tego bolącego gardła więcej się nie narobiło!

ostatecznie na obiad były placuszki cukiniowo-ziemniaczane a filecik z kurczaka zrobiłam w piekarniku - wymazałam musztardą, miodem, dałam czosnek na to pomidory i sos śmietanowy z odrobiną majonezu - improwizacje zasmakowały emkowi więc jestem zadowolona:)

Pinia jaki fajny obiad, szybko i łatwo, w sam raz na moje dwie lewe kucharskie łapki ;)
Pati a Ty to masz pomysły kulinarne szok!!

Wróciliśmy uff.. Ja padam na pysk, a Janek się drze z leżaczka, bo jest niedospany i też mu ciepło, zwariować można, ale zaraz przyjdzie kumpela to będzie mi raźniej ;) No i wizja zimnego piwka wieczorem na balkonie w ciepły wieczór mmmmmmmmmm No i mam ciasto czekoladowe :D Ale nie możemy za dużo pochłonąć, bo ma być dla gości jutro hahahaha

hej

wiele z was się pyta jak sobie radzę w domu nie mieszkam tu sama .To zawsze moja mama , mój tata ,młodsza siostra i ja szalejemy z chłopakami . Od września mój tata jedzie do pracy za granice , mama do pracy , a siostra do szkoły i muszę sobie radzić nie ma bata :tak:.
A dzisiaj pobudka o 7 rano i wstawanie 2 razy. Alan o 2 rano , a Emil o północy. Alan dzisiaj cały czas spał od godziny 11 do 4 popołudniu ,aż myślałam ,że jest chory. :-).niedługo szykujemy się do kąpieli i spać. No i oczywiście mleczko.

reklama
Patik- dzieki wielka to moze nie ejstem bo plamę ze śmietaną dalam i teraz są 2 kolory:-D:-D no ale cóż za gapiostwo się płaci....

Malina- udanego wieczorku...

ja czekam na M i biorę sie za ogarnięcie dołu bo góra już jest na cacy!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry