reklama

Marcóweczki 2011

Spring a moze sprobuj zageszczac mleko tak jak ja:) do kazdej butli oprocz mleczka dodaje kleiku- na 120 ml 1 miarka z mleka a na 180ml juz daje dwie. Tego zwykłego kleiku z Nestle po ok 3.20zł Bo jak dam samo mleko to szybkos a głodne:)

Malinka to moze i ty zageszczaj tak jak pisze wyzej do Spring:)

Wierka oki- juz bede rozwazac zakup superasnych gumowców dla dziewczynek i jakis rozowych pelerynek:)

Po tych manewrach dzieci w sumie zaczeły mi noce przesypiac:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!U nas koszmarna noc dziecko mi się budziło co chwile w nocy ale jeść nie chciał tylko pił , wszystko przez ten upał eh.Odrana już skwar mały leży w samym pampersie na macie.Te upały wykończą mnie i moje dziecko.My też robimy wypad w teren na cały dzień może uda się jakoś przetrwać ten dzień :/. A wieczorem świętowanie rocznicy kolacja i tak dalej :). Dobra uciekam się szykować :) Miłego dnia wam życzę :*.
Barbara tak ani mru mru też ich uwielbiam :)

Ostatnia edycja:
Witam!U nas koszmarna noc dziecko mi się budziło co chwile w nocy ale jeść nie chciał tylko pił , wszystko przez ten upał eh.Odrana już skwar mały leży w samym pampersie na macie.Te upały wykończą mnie i moje dziecko.My też robimy wypad w teren na cały dzień może uda się jakoś przetrwać ten dzień :/. A wieczorem świętowanie rocznicy kolacja i tak dalej :). Dobra uciekam się szykować :) Miłego dnia wam życzę :*.
to udanego świetowania i wszystkiego naj......:):) buziaki

Witam,

U nas noc ok, ale zanim zasnął to strasznie krzyczał przez ok godzinę, już zwątpiłam o co chodzi. Dalam wode koperkową na brzuszek i posmarowałam dziąsełka i nic. Strasznie nóżkami rzucał to w końcu podałam mu czopek przeciwbólowy i się uspokoił. Ale co go mogło tak mocno boleć że ani przy piesi się nie uspokoił ani noszony na ręku:szok:

Patris milej rocznicy

Barbra milego wypadu

Wierka u nas też o 3/ciej byla próba wstania ale dałam rade zapchać smokiem

U nas deszczowo i zimno tylko 16 stopni

izabelka a nie podałaś Gabiemu w ciągu dnia może nowego jedzenia??Mój tak miał jak dostał jabłko,cały wieczór na rekach musieliśmy nosić tak się biedny męczył.A z tym wierceniem o 3-ciej jakby się umówili;-)

Witam

Matko ile żeście nadziergały wczoraj!!!!

Słyszeliscie o tym Tornadzie Irena które ma jutro przejść przez NEW york masakra trwa ewakuacja ludzi ,nie wyszyscy chcą zostawić domy,nie rozumiem ich ja bym spieprzała gdzie mnie nogi poniosą..........a nie czekała na smierć....ehhhhh

a ja walczyłam z Tortem do Mojej Panny dzis wykończenie:-p
Móldy 5-tą noc z rzędu 1 raz obudził sie na jedzonko wypił 170 i spał do rana.....

przez ostatnie kilka dni młody łapie nowe umiejętnści ze mi szczęka opada np: sam już usiądzie jal lezy na leżaku i tak sobie siedzi, jak mąz wystawi rękę to przybija mu piątki:-D:-D uwielbiam jak tak robi ha ha,pełza cwaniak po podłodze jak szalony

Spring- Moze Anka rzeczywiscie głodna albo zeby ją wybudzają:-p
Asco-byś sie podzieliła tym sloneczkiem troszkę a nie się tylko chwalisz....:-D
Wierka- to po drodze wpadnij oblecieć i do mnie ok????
Patris- miłego dnia i jeszcze milszego wieczoru;-)
i juz nie wiem co komu odpisać miałam.............

Pinka nie ma problemu i u Ciebie mogę ogarnąć za jednym zamachem;-) szczerze jakbym mieszkała bliżej to chociaż dzieci bym Ci popilnowała bo pewnie pot ci po dupce już cieknie od tych przygotowań:-D

cieknie cieknie ha ha dzis jeszcze 2 salatki zrobie torta dokoncze ogarne chate,własnie piorę zaraz ide zmywac...........a najchetniej bym pospała ale a takich rarytasach to pomysle za kilka lat.........

Wierka mały jeszcze nie je obiadków ani deserków, chyba zebym ja coś zjadła, wczoraj podjadałam ciastka z czekoladą. Ale on też piąstki tak nerwowo gryzł, niewiem:no:ale taki wrzask to miałam pierwszy raz

Pinka ja tez czytałam o tym tornadzie aż gesięj skórki dostałam. U nas wczoraj też była okropna burza

reklama
Wierka dobre i to, będzie na następny kupon :D
Mila próbowałam już z kleikiem i z kaszką, nawet przed kąpielą dawałam gęste łyżeczką, potem mała butla, budził się jeszcze szybciej ;)
Patris wszystkiego NAJ z okazji rocznicy!!!!
Pinka to jak już skończysz koniecznie pokaż nam swoje cudo - może nowy talent odkryjesz - cukierniczy ;)

U nas już drzemka zaliczona, teraz zabawa, o 12ej będzie obiadek i ruszamy! Najpierw na obiad do mojej mamy, potem zabieramy ją i babcię do mieszkania mojej babci, które teraz stoi puste, odkąd babcia mieszka z mamą, już prawie dwa lata. Babcia se posiedzi i poplotkuje z innymi babkami pod blokiem, mama posprząta w mieszkaniu a my pójdziemy do lasu! O taki plan :D
A wieczorem wpada moja przyjaciółka na małe piwko i zostanie z nami na noc :D No chyba, że jej men przyjedzie, to doopa :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry