reklama

Marcóweczki 2011

Pabella chyba w przyszłym wcieleniu ;)
Tulip ja mam usprawiedliwienie!! Brat zajmował się Jankiem kiedy ja tu buszowałam, więc nie zaniedbałam dziecka ;) Pamiętam ten numer z ginem Papci - Papcia a jak Ty to wspominasz?? ;) A Twoja siostra to ma fuksa!! Ja mam fazę na zamykanie drzwi w domu, w aucie, często się cofam.. no ale "kto nie ma w głowie ten ma w nogach" hihihi

Niech mnie ktoś uśpi.. tak się boję tej smaotnej nocy z Jasiem, że nie mogę iść się położyć..

reklama
Padam dziś na twarz...,ale przynajmniej jednego posta strzelić muszę
laugh.gif

Od rana gonitwa:najpierw byliśmy w szpitalu na ostatniej dawce antybiotyku i zmianie opatrunku. Następna wizyta -już w poradni-w poniedziałek. Jaśko dziś czuł się o niebo lepiej
yes2.gif
Dziczał,wariował-tego właśnie mi brakowało jak był w szpitalu
biggrin.gif
W ogóle to miał dziś Dzień Dziecka,ale od jutra muszę trochę przystopować z tą pobłażliwością,bo łobuz zaczyna to wykorzystywać
biggrin.gif

My dziś nigdzie na spacer nie wyszliśmy właśnie ze względu na temperaturę. W domu miałam 27,7 stopnia i było nie do wytrzymania,a co dopiero musiało dziać się na dworze
shocked.gif
Jak eMek wrócił z pracy to wyskoczyłam na małe zakupy. Potem wróciłam i standardowo: kąpiel,karmienie,lulanie i sen. Mam nadzieję,że moje Bąble pośpią do rana
yes2.gif

Aha, nie pisałam Wam jeszcze jaka była jazda z szefem od eMka,kiedy dowiedział się,że eM. zostaje z małą w domu na 3 dni. EMek ma do wykorzystania jeszcze kilka dni urlopu,który mu się należy,a ten idiota powiedział,ze jak tak dalej pójdzie to go zwolni! Jego to nie interesuje,że mamy dziecko w szpitalu,że nastąpiły komplikacje.Stwierdził,że wszyscy mają dzieci i jakoś mogą iść do pracy. Potem zaczął przeklinać przez telefon,a na końcu stwierdził,że mój eMek jest nienormalny! Czujecie to???! Stałam z tym telefonem w ręce i nie mogłam się ruszyć z szoku! Dla niego liczą się tylko pieniądze i zlecenia, a nie człowiek. Jak tak można? ? Do tej pory jestem w szoku. Chyba zaczniemy jednak szukać nowej roboty dla eMka,a tamten niech sobie poszuka naiwniaka...

Ola z Jaśkiem już dużo lepiej
yes2.gif
Oby tylko ta rana szybko się zagoiła i nie pozostała zbyt duża blizna

barbra
jesteś już po konferencji ?
biggrin.gif

Malinka
gratulacje;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Futro bo mnie ostatnio eM wyręczał we wszystkim, jak miał urlop, a teraz nagle sama muszę podołać.. Zresztą jak wcześniej Janek dawał czadu w nocy to też mi pomagał.. Boję się, że sobie przerwę zrobi w spaniu tak, jak czasem mu się zdarzy ;p W sumie co będzie to będzie..

Spring cieszę się, że Jasio już lepiej :) A ten szef to sam jest nienormalny!!

Spring- ja pier##$%^&^! co za szef! no żyć się odechciewa! może i każdy ma dzieci ale też i wszyscy jesteśmy ludźmi i są sytuacje priorytetowe... odpowiadając na pytanie... nie czuję tego!

Bo mnie ostatnio wyręczał we wszystkim, jak miał urlop, a teraz nagle sama muszę podołać.. Zresztą jak wcześniej Janek dawał czadu w nocy to też mi pomagał.. Boję się, że sobie przerwę zrobi w spaniu tak, jak czasem mu się zdarzy ;p W sumie co będzie to będzie..

trzymam kciuki by było dobrze! mama i brat przyjadą pomóc za dnia? jeśli tak to w najgorszym wypadku będziesz odsypiać w dzień... będzie dobrze :*

hejka! u mnie cisza dopiero od 22.25 , więc kto wie co sie jeszcze zdarzy:baffled: dzisiaj wieczorkiem pokazywałam Zosi jak się daje "cześć" i mała pięknie podaje mi prawą rączkę hi hi wiem wiem że to po prostu reakcja na moją rękę i chęć chwycenia jej, ale co tam gest wygląda w wykonaniu Zosi bardzo świadomie:-D od trzech dni Zosia zasypia wieczorem bez dodatkowej butli mm - ciekawe czy jej tak zostanie jak miną upały...
malinkaa po dzisiejszym dniu nie wyobrażam sobie zrobić dnia dziecka:-D ten upał mnie dobił i czuje że się kleje.... fuj!
Asco i ja wypróbuje Twoją metodę siedzenia z maluszkiem a więc bardzo dziękuję za opis:-) i jak się wyprawa z Jaśkiem udała? a co do okien to nie był relaks tylko konieczność:tak: marzyłam o zlewie przy kuchennym oknie a teraz go przeklinam, natomiast drzwi balkonowe są ulubionym miejscem odbijania rąk przez Hanke:tak: ledwo co umyłam i znów są upaćkane:baffled:
barbra oj 1 września już tuż tuż:-( ja do Waszego grona dołączę 19 września:-( my w 1 oknie balkonowym zrobiliśmy moskitierę z gęstej prostej bez wzoru firanki, dzięki temu jak chce mogę miec otwarte okno przez cały dzień, żadne komary i muchy nie są nam straszne:-D wydatek 15 zł a funkcjonalność na medal:-)
spring fajnie że wrócił Twój Jaśko - właśnie po tych szaleństwach widać że dziecku jest lepiej:-) nie mam słów co do postawy szefa:wściekła/y: oby emek szybko znalazł lepszą pracę:tak:
malinkaa ja też bałam się pierwszych samotnych nocy z dziewczynkami, teraz to juz norma, choć złość mnie po prostu ogarnia, że jak jestem z nimi sama to robią mi pobudki, a jak jest emek to zwykle śpią:angry: tak jak futerko pisze nawet jak się obudzi to dasz radę - kto nie da rady jak nie my Matki Polki :-D

edit
tulipku jak dobrze że nawiedziałaś mieszkanie siostry:tak: ja przez ciąże zapominałam wyciągać klucza z zamka od zezwnętrznej strony, zwykle rano emek odnajdował wiszące klucze i mnie upominał co ja robię:-D za to nie zapomnę jak sam zostawił klucze z dołączonym kluczem z auta - już więcej sie nie odezwał na ten temat hi hi a a jak tam Laura? jak nauka samodzielnego bawienia się? cena niani mnie powaliła:szok: i jak tu iść do pracy? mnie by całej wypłaty brakło na taką pensję...

Ostatnia edycja:
reklama
To ja sobie ponarzekam na deszcze:-D Padało dziś cały dzień i tak jest z przerwami od tygodni. Lata u nas w tym roku nie ma!!!
Jamie śpi ale nie poddawał się i dopiero w wózku zasnął i to na brzuchu.A ja mam radoche bo trafiłam 3 numerki toto lotka:-D

marlena ja tez pochodzę ze wsi i jak tylko jestem u rodziców na wakacjach to tak samo
sobie leżę pod orzechem:)///teraz doczytałam ze twój m na tak długo wyjeżdża...jak ty sobie
bidulko sama z chłopakami radzisz???
ola jak tam pszczoły?wypędziłaś? dobrze ze Gosi nie użądliły
tulip to rzeczywiście fart miała siostra,to się nazywa być w odpowiednim miejscu o odpowiedniej godzinie:-)
spring skoro Jasio łobuzuje to znaczy ze wszystko dobrze się goi i super!!//ten szef to
musi mieć serce z kamienia ze nie rozumie jak twój m musi zostać w domu,przecież wakacji sobie nie robi tylko ma konkretny powód!!
malina przespanej nocki
patik jak już Zosia cześć potrafi to teraz czas na żółwika:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry