reklama

Marcóweczki 2011

reklama
pogoda widzę że wszystkich wykańcza i dzieci i nas:( byłam na dworze w cieniu jest znośnie, ale tak wieje, że głowy może pourywać...wróciłam do domu, bo Hanka ma dzień mega marudy, a gdzie tam wieczór????
Pinka czytałam o tym tornadzie, straszne:( a Ty jak zwykle ręce pełne roboty;-) gratki dla Eryczka! zdolny chłopak:)
malinkaa kochana u Ciebie jak zawsze wszystko zaplanowane:-D miłego dzionka i wieczorka z psiapsiółką:-)
wierka probuj dalej ! może nastepnym razem wygrana będzie większa:-)
izabela bidulek! moze jednak zęby...czasami tak boli ze żeliki nie pomagają:-( przesyłam troszkę słońca i z kilka stopni - jak sie wyrówna to obie będziemy zadowolone z pogody:-)
edit
patris współczuje nocki: ( no i oczywiście dla Ciebie i emka wszystkiego naj i udanego świętowania:)

Ostatnia edycja:
Patik własnie żeby było tak ok.20/25 stopni to było by super.
Pinka super, cuda takie torty

Właśnie leci w tv program w którym dziewczyna 25 lat rozstała sie z ojcem swojej rocznej córki, i z tego powodu wyjezdza z córka z niemiec. Sama autem przez całą Europę a jak jej się jakieś miejsce po drodze spodoba to zostanie:crazy:6 tygodni w aucie z rocznym dzieckiem, nie do pomyślenia

Chłodzę Was kobietki chłodzę!!!

My wietrzymy się ok 18, na szczęście dom duży więc pokoje północne okupujemy. Helenka w domu jest spokojna, ale jak tylko na taras wyjdziemy to wyje z upału.

izabelka czego to ludzie nie wymyślą, będzie udowadniać światu, jaka jest odważna:confused2:

pinka ja już widzę dla Ciebie dwa potencjalne biznesy;-)

spring przytulam dzielnego Jasia. Zapominajcie teraz o troskach:tak:

barbara co to za gryka tak hałasuje?:-D

JAk tam u Was z wypadaniem włosów??? lepiej coś po witaminach?? ja już zajadam 2 opakowanie i jest koszmar. Jak ich dotknę po myciu to lecą i kruszą się jak słoma:szok:

Moje dziecię też dziś się budziło, podobnie jak Wasze przez te upały. Dziś już krótki spacerek zaliczony, a po południu mały wypadzik ze znajomymi na spacerek i lody:-) Paweł jest zachwycony jazdą w spacerówce:tak: Tylko jest ona tak nisko zamontowana, że dostępu do kosza na zakupy prawie nie ma wcale:-(
Patris – udanego wieczorku i wszystkiego naj naj naj
Pinka – gratulacje dla Eryczka;-) szok ile takie małe dzieci zdobywają nowych umiejętności w ciągu paru dni
Zdolna bestia z Ciebie – torciki śliczne, koniecznie pochwal się tym co teraz robiłaś:tak:
Wszystkiego najlepszego dla Wiki:-) :rofl::-)
Madzikm – ja ścięłam dość mocno, jem witaminy i od 2 tygodni nie karmię i jest dużo lepiej:tak: Po niedzieli zamierzam kupić jeszcze belissę lub coś podobnego

madzikm u mnie jest poprawa - wypadają ale już nie w takich ilościach, jak jeszcze przed miesiącem...może po prostu pomału już się wszystko stabilizuje i wraca do normy...przeczekaj jeszcze z kilka tygodni i powinno być dobrze:tak:
magdzior ja w spacerówce od Hanki też mam taki felerny ten kosz na zakupy - zreszta caly wózek jest fee i bee i gdybym tylko miała kasę to bym coś innego kupiła, póki co z Zosią wozimy się jeszcze w gondoli na spacerkach, ale już jest tam ciasno;-)

moje Gwiazdeczki drzemią...jak im dobrze:-D wysłałam emka na zakupy tym samym odebrałam sobie swoje wychodne bez dzieci:-D ale na te pogodę nie mam siły tachać siatek:no: a teraz siedze i myśle co zrobie na obiad z tego co mi przyniesie:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry