reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Pinka torcik pierwsza klasa- nawet pokazałam go mojej siostrzenicy i pyta sie mnie czy skoro moja kolezanka taki zrobiła to czy i ja jej taki zrobie na przyszłe urodzinki:) ha ha Pinia dawaj przepis zaczne cwiczyc:)

Pinka tort pierwsza klasa!!!! Nikita będzie zachwycona :D

A ja powoli zmierzam do wyrka.. Janek po kąpieli tak się rozwył, że nie mogłam go ubrać z nerwów.. Nie lubię jak on tak płacze, ale miałam tylko dwie ręce, a kumpela niedoświadczona, więc za wiele pomóc nie mogła.. Odjechał mi już po 60ml mleka :O Ale go rozbudzałam i ostatecznie wypił 150ml, malutko jak na niego, więc ciekawam kiedy się obudzi.. Póki co nie przebudził się ani razu (wczoraj do 22 musiałam go podnosić 3 razy) :D Wszystko przez to, że umęczył go skwar i mało spał w dzień, może ze 3x po 30min..
Kumpela jednak pojechała do siebie, więc nie muszę się martwić, że się u nas nie wyśpi ;) Ale tego mi było trzeba!! Piwka, towarzycha i pogaduch - o tak!!
Plan na jutro: obiad u mojej mamy a potem goście u nas :)

hejka!
nie wiem jak u Was ale u mnie wieczorek był już bardzo przyjemny, z tej radości że nie czuje ciepła, wybraliśmy sie jeszcze na rodzinny spacerek, potem szybka kąpiel dziewczynek i wieczór wolny:))) Zosia kolejny dzień z rzędu pogardziła mm i starczył jej cycuś:) niestety dziąsła dokuczają i znowu się wybudza ze snu z płaczem, mam nadzieję że po żeliku już zaśnie mocniej...
dobrej nocki Marcóweczki, do jutra:)

Dopiero teraz się odzywam,ponieważ niespodziewanie postanowiliśmy z eMkiem zrobić małe przemeblowanie w naszych pokojach. W efekcie Jaś śpi z Anią,a ja z eMkiem. Kurcze-odzwyczaiłam się:-D:-D A teraz tęsknię za Anią, zawsze słyszałam ją w nocy i jakoś tak miałam ją pod kontrolą. No,ale kiedyś musiał nastąpić ten moment. Do tego wszystkiego zepsuła mi się pralka!:wściekła/y: Zaglądam do łazienki,a tam zagotowało mi się pranie i dymiło się z tyłu automatu:szok: Dobrze,że byłam w domu,bo czasami włączę pralkę i wychodzę na spacer. To by dopiero było... Najgorsze są takie nieprzewidziane wydatki. Ciekawe skąd ja teraz wytrzasnę kasę na nową pralkę:eek: A prać przecież muszę...

Pinka chyba Cię ochrzczę polską forumową Nigellą Lawson:-D Tort-rewelka!!!;-)

Patris
naj z okazji rocznicy ślubu:tak:

Julia już się nie dąsaj i wracaj natychmiast na forum!:-p:cool2:

Oglądam na TVN-ie "Ptaszka na uwięzi"-uwielbiam ten film:rofl2: Widziałam go już chyba ze sto razy!!!

Dzień doberek :)

Spring też uwielbiam Ptaszka i Mela :D Podobne filmy to chyba jeszcze Masz wiadomość, no i wszystko z Cagem :D Mogłabym oglądać na okrągło!!

U nas nocka znów z 2 pobudkami, więc chyba już najgorsze za nami uff Tak się martwiłam, że Jaś nie przewraca się z brzucha na plecy a teraz ochrzciłam go "śmigło", bo obraca się jak szalony i ani na minutkę nie można go spuścić z oka, z leżaczka nurkuje jak Eryczek, więc najbliższy zakup to KOJEC koniecznie!! Bo nawet umyć się nie mogę iść, jedynie jak śpi ;)

Dopiero teraz się odzywam,ponieważ niespodziewanie postanowiliśmy z eMkiem zrobić małe przemeblowanie w naszych pokojach. W efekcie Jaś śpi z Anią,a ja z eMkiem. Kurcze-odzwyczaiłam się:-D:-D A teraz tęsknię za Anią, zawsze słyszałam ją w nocy i jakoś tak miałam ją pod kontrolą. No,ale kiedyś musiał nastąpić ten moment. Do tego wszystkiego zepsuła mi się pralka!:wściekła/y: Zaglądam do łazienki,a tam zagotowało mi się pranie i dymiło się z tyłu automatu:szok: Dobrze,że byłam w domu,bo czasami włączę pralkę i wychodzę na spacer. To by dopiero było... Najgorsze są takie nieprzewidziane wydatki. Ciekawe skąd ja teraz wytrzasnę kasę na nową pralkę:eek: A prać przecież muszę...

Patris naj z okazji rocznicy ślubu:tak:

Oglądam na TVN-ie "Ptaszka na uwięzi"-uwielbiam ten film:rofl2: Widziałam go już chyba ze sto razy!!!

kochana ja sie nie dasam tylko chyba nie mam po co juz tu byc :)....zapraszam na priva:)

Cześć Dziewczyny!:-)
No nareszcie da się czym oddychać. Uff! U mnie dziś tylko 18 stopni,ale jakoś wcale mi to nie przeszkadza;-) A za mną pierwsza noc bez Ani,tzn. w innym pokoju. Nawet nie było tak źle. Dwa razy wstawałam sprawdzić małą;-) i nawet mam wrażenie,że jestem bardziej wyspana niż gdybym spała z nią w jednym pokoju. Może po prostu już tak nie nasłuchiwałam jej odgłosów.
Dziś wybierzemy się na spacer. Potem może wyskoczymy do teściów . A jutro rano przyjedzie do mnie moja mama żeby popilnować Ani, bo muszę jechać do kontroli z Jasiem. Mam nadzieję,że nosek dobrze się goi. Jaś mówi,że go nosek swędzi,więc to chyba dobrze jak swędzi,tzn.że się goi.

Julia każdy ma tu po co być; razem przecież lepiej:tak:;-) A ja chętnie poczytam ,co u Ciebie i każdej innej dziewczyny na tym forum:-pMimo że Was nie znam osobiście-to bardzo lubię:-p:rofl2:

Malina Mela też lubię; szczególnie we wszystkich częściach "Zabójczej broni":-D

reklama

Patris
naj z okazji rocznicy ślubu:tak:

Spring sprawdz czy filtra nie masz zapchanego. Ja mialam podobnie, gototwalo mi sie pranie i. Ie kazdy program mi dzialal. Pralka zwieszala mi sie nie plukala. Okazalo sie ze jakas chusteczka zapchalam filtr. Jesli to nie filtr to moze tylko grzalka do wymiany ;-)

Ja tez kombinuje przeniesc dziecko do jej pokoju, ale juz za nia tesknie! Mimo ze wciaz spi w lozeczku obok mnie. Czasem nad ranem laduje w moim lozku.
Pinia tort naprawde pierwsza klasa,udanej imprezki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry