magdzior1985
Fanka BB :)
Pinka - torcik ładniejszy i na pewno smaczniejszy niż z nie jednej cukierni

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A teraz tęsknię za Anią, zawsze słyszałam ją w nocy i jakoś tak miałam ją pod kontrolą. No,ale kiedyś musiał nastąpić ten moment. Do tego wszystkiego zepsuła mi się pralka!
Zaglądam do łazienki,a tam zagotowało mi się pranie i dymiło się z tyłu automatu
Dobrze,że byłam w domu,bo czasami włączę pralkę i wychodzę na spacer. To by dopiero było... Najgorsze są takie nieprzewidziane wydatki. Ciekawe skąd ja teraz wytrzasnę kasę na nową pralkę
A prać przecież muszę...
Tort-rewelka!!!;-)

Widziałam go już chyba ze sto razy!!!Dopiero teraz się odzywam,ponieważ niespodziewanie postanowiliśmy z eMkiem zrobić małe przemeblowanie w naszych pokojach. W efekcie Jaś śpi z Anią,a ja z eMkiem. Kurcze-odzwyczaiłam sięA teraz tęsknię za Anią, zawsze słyszałam ją w nocy i jakoś tak miałam ją pod kontrolą. No,ale kiedyś musiał nastąpić ten moment. Do tego wszystkiego zepsuła mi się pralka!
Zaglądam do łazienki,a tam zagotowało mi się pranie i dymiło się z tyłu automatu
Dobrze,że byłam w domu,bo czasami włączę pralkę i wychodzę na spacer. To by dopiero było... Najgorsze są takie nieprzewidziane wydatki. Ciekawe skąd ja teraz wytrzasnę kasę na nową pralkę
A prać przecież muszę...
Pinka chyba Cię ochrzczę polską forumową Nigellą LawsonTort-rewelka!!!;-)
Patris naj z okazji rocznicy ślubu
Julia już się nie dąsaj i wracaj natychmiast na forum!
Oglądam na TVN-ie "Ptaszka na uwięzi"-uwielbiam ten filmWidziałam go już chyba ze sto razy!!!
;-) A ja chętnie poczytam ,co u Ciebie i każdej innej dziewczyny na tym forum
Mimo że Was nie znam osobiście-to bardzo lubię

Dopiero teraz się odzywam,ponieważ niespodziewanie postanowiliśmy z eMkiem zrobić małe przemeblowanie w naszych pokojach. W efekcie Jaś śpi z Anią,a ja z eMkiem. Kurcze-odzwyczaiłam sięA teraz tęsknię za Anią, zawsze słyszałam ją w nocy i jakoś tak miałam ją pod kontrolą. No,ale kiedyś musiał nastąpić ten moment. Do tego wszystkiego zepsuła mi się pralka!
A prać przecież muszę...
Pinka chyba Cię ochrzczę polską forumową Nigellą LawsonTort-rewelka!!!;-)
Patris naj z okazji rocznicy ślubu
Julia już się nie dąsaj i wracaj natychmiast na forum!
Oglądam na TVN-ie "Ptaszka na uwięzi"-uwielbiam ten filmWidziałam go już chyba ze sto razy!!!