reklama

Marcóweczki 2011

Wredniak daj spokuj,przeciez kazdemu moze sie zdarzyc,i tak medal Ci sie nalezy za opanowanie;)
Futrzak buu a mnie dzis rano omineła zagadka:( ale i tak bym zgadła;)

dzis znowu zaliczyłam pawika po kolacji tzn Gonia mnie nim potraktowala;)
cos kiepsko sie czuje,chyba @ o tydzien wczesniej przyjdzie,no nic skoncze sie doic i pojde sie umyc i spac
wszystkim chorym zdrowka zycze,zabkujacym braku objawow a niewyspanym spokojnej nocki:)
dobranoc:)

reklama
wredniaczku jestem dumna z Ciebie ze tak bylas opanowana i bardzo wspolczuje ze tyle stresu sie najadla......Dzieki Bogu wszytsko dobrze sie skonczylo..
nam tez nikt nie proponowal darmowej szczepionki na pneumokoki;/

pabella gratulacje nagrody wyróżnienia:) Zawsze to coś, zwłaszcza jeśli cieszy Cię to, co dostałaś :)
wredniak powtarzam za julią: podziwiam twoje opanowanie, ja bym totalnie spanikowała. Zresztą tak było jak Maja miała niewiele ponad tydzień i mleko jej się cofnęło nosem i nie mogła tez złapać oddechu, też ją klepałam i dalej nic. W końcu złapała oddech ale nadal strasznie ciężko oddychała, charczała, czerwona była jak burak i ja ryczałam z nerwów. Tylko Marcin chwycił nosidełko opatulił młodą kocem, mnie kazał się natychmiast ubrać i zawiózł nas na dyżur do najbliższej przychodni. I nie wyrzucaj sobie, bo nikt z nas nie jest perfekcyjny i nigdy nie dopilnujesz dziecka w 100% - to jest niemożliwe.
lokata ja bym wybrała pneumokoki

Dziś właśnie byłam z młodą na szczepieniu przeciwko pneumo. O matko, znów była histeria. Zaczyna się na wadze, ciągnie się przez mierzenie i badanie a kończy oczywiście na kłuciu. Skąd ta histeria na wadze i przy mierzeniu - nie wiem ale to już drugi raz. Dobrze że na 5 miesięcy jest spokój ze szczepieniami, uff.

julia jak u Ciebie zdrowie, bo tym razem nic nie napisałaś :) Bez zmian czy coś lepiej? Wróciłaś już do tańca?
katjusza koszmar z tymi żłobkami i chorobami, szkoda że tak małe dziecko musi się już tak męczyć z katarem itp. Trzymam kciuki, żeby na dłuższy czas był spokój z wirusami wokół Natki.

Miłej nocy!

Zagadka na dziś :-)

A ja nadal intensywnie przeglądam zasoby internetowe w poszukiwaniu idealnych białych mebli dla chłopca. I jak dla mnie jedyna wada urządzania pokoiku dla chłopca, a nie dla dziewczynki, to że nie będę mogła zamówić kopii obrazów Lempickiej, które uwielbiam, a które planowałam, gdyby była córcia

nasze mieszkanie po malowaniu 2 lata temu wygląda jak masarnia i jest do gruntownego malowania:/ jak nie zdarta farba, nie zgryzione framugi, to plamy po rączkach w czekoladzie, bananie, farbkach..

Boze u nas chyba jakis Kaszub sie powiesił tak wieje ze nawet doniczki na ogrodku mi poprzewracało

sprawdziłam nam połączenia pekapem do lodówki Milutka

Witam się ...

u nas noc masakra + gorączka ...

czesc:-)
piekny dzien za oknem:-)piekniej jeszcze by było gdybym nie szła na 10h do pracy:baffled:
Futrzak mebelki to Bosa a Kaszub to chyba ja?;-) zdrowka dla Piterka:tak:

miłego dnia wszystkim:-)

Olu zazdroszczę pogody, u nas szaro, buro i ponuro.

Ola ja też pomyślałam o Bosej przy mebelkach, o tobie przy Kaszubie, a ta masakra z pokojem - na pewno któraś ze starszakiem - Pinia? Skarletka?

lodówka Mili - Papcia? Ewi?

Witam Mamuśki ...
Dziś znów dzionek tylko z moją Gwiazdą, eM ma dziś dodatkowy dyżur i kończy o 19.
Rano Mała obudziła się jak zwykle kilka minut po 5, ku naszemu zdumieniu wypiła 130ml mm, po czym zasnęła ze mną w łóżku i obudziła się o 7. A teraz ucina sobie drzemkę, śpi już prawie godzinkę. Wstanie i może przejdziemy się na jakiś krótki spacerek. Ehh, te ubieranie i rozbieranie to jakaś masakra, dobrze że są jednoczęściowe kombinezony i jakoś szybko to idzie :tak:
futrzak ... zdrówka dla Piotrusia!

reklama
Dziewczyny jesteście niesamowite. Wasze słowa to miód na moje uszy! ;-)
dziękuje Wam, już mi lepiej :) jesteście super!

U nas też ciężka noc.. Gabi budziła się średnio co 30 minut.. o co jej chodzi? cholerka nie wiem,, wzięłam ją do siebie przytuliłam to pospała do 9.00 za to ja nieprzytomna, głowa mnie boli.

Chcialam si pochwali, że z domkiem idzie nam szybciej niz się spodziewałam, właśnie zamowiliśmy meble do kuchni, całe agd :) na dniach bedziemy zamawiac panele, i płytki. Alarm już mamy zamontowany, za tydzień centralne podłączają.. czyzbyśmy się szybciej wprowadzili? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry