Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My dziś kładziemy córeczki później spać. Liczymy na to, że nie wstaną znów o 6, tylko dadzą rodzicom trochę dłużej pospać...
pychaaaa a i le kalorii.

a ja się wczoraj łudziłam że jak pójdę wcześniej spać to się wyśpię, ależ się myliłam
tylko nie mów że wszystkie już zjedzone?
też miałam zamiar robić, ale wczoraj wieczorem, bo rano to do pracy...ale na wieczór prąd nam wyłączyli i z planów nici...
szybkiego powrotu do formy:-)
a jeszcze 2 h pracy.....
a jak wróce to zasiadam do kopa konczę stronkę i obrabiam zdjęcia z sesji i portfolio muszę ogarnać wiec nocka z głowy......
Gabrys wyspal sie juz o 5
ale odlozony do lozeczka grzecznie sie bawil takze pospalismy do 7-mej. Kurcze od tygodnia mial ladna buzke i chyba znowu mu wychodzi ta wysypka.AZS to jest najbardziej tajemnicze dziadostwo na swiecie, uczulenie nie wiadomo konkretnie na co, czasami znika bez powodu, pojawia sie z nienacka mimo ze bardzo pilnujemy diety...kiedys sie balam ze maly bedzie mial skaze bialkowa a teraz to bym dziekowala zeby to byla tylko skaza

malinaa jak nam się nareszcie (!) uda wypracować choć trochę późniejsze poranne wstawanie to na pewno dam znać. A ile godzin w ciągu nocy śpi Jaś? Budzi się na jedzenie?