patik80
Fanka BB :)
cześć mamusie
ja od dzisiaj odpoczywam:-) prawie dwa tygodnie wolnego od pracy - Hurra
)) tylko dziewczynki muszą całkowicie dojść do siebie, bo trochę się przeziębiły, no i emka muszę wykurować,bo jak na razie wygląda najgorzej
a potem robimy sobie z emkiem króciutki wypad we dwoje:-) dziadkowie chętni do przejęcia opieki
więc musimy skorzystać, bo ciągłe mijanie nie służy dobrym relacjom w małżeństwie
malinkaa jaki Jasiek wyrozumiały:-) oby jak najwięcej takich okazji do wspólnych wyjść
nie wiem, może przeoczyłam, więc zapytam...a za co byliście przebrani???
wredniak oj niepotrzebnie sie stresujesz, widze że dziewczyny Cię uspokoiły
, ale powiedz mi ile znasz wokół siebie dzieciaczków, które w wieku 11 miesięcy śmigają same, bez podtrzymywania??? Twoja córcia rozwija się super i tego się trzymaj;-)
katjusza jak tam Twój objedzony brzuszek? a fasolce smakowało?
ola i nas sanki ominęły z powodu choroby:-( buuu :-( a teraz to i tak tylko mega chlapa na dworze...chyba że jeszcze pogoda znowu nas zaskoczy
ja od dzisiaj odpoczywam:-) prawie dwa tygodnie wolnego od pracy - Hurra
a potem robimy sobie z emkiem króciutki wypad we dwoje:-) dziadkowie chętni do przejęcia opieki
więc musimy skorzystać, bo ciągłe mijanie nie służy dobrym relacjom w małżeństwie
malinkaa jaki Jasiek wyrozumiały:-) oby jak najwięcej takich okazji do wspólnych wyjść
wredniak oj niepotrzebnie sie stresujesz, widze że dziewczyny Cię uspokoiły
, ale powiedz mi ile znasz wokół siebie dzieciaczków, które w wieku 11 miesięcy śmigają same, bez podtrzymywania??? Twoja córcia rozwija się super i tego się trzymaj;-)katjusza jak tam Twój objedzony brzuszek? a fasolce smakowało?
ola i nas sanki ominęły z powodu choroby:-( buuu :-( a teraz to i tak tylko mega chlapa na dworze...chyba że jeszcze pogoda znowu nas zaskoczy

to będzie spontaniczna decyzja
jakaś maskara po prostu:-(
nie ma
zostały nam 3 pieluszki, więc w ruch poszła tetra