Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam *******czyka dekoratorskiego, elementy mieszkania raczej średnio dziecio-friendly i nie chcę myśleć, co oznacza dziecko + gołebioszary marmur (jak to marmur - chłonny jak gąbka) lub dziecko + czarne kuchenne fronty w połysku fortepianowym.. Ja chyba będę bramki zakładać, albo co... Na razie psychicznie na takie rzeczy nie jestem gotowa, ale mam nadzieję, że to przejdzie. Bo się zamęczę i osiwieję inaczej.Kobitki, nie straszcie tak szkodnikowaniem dzieciJa mam *******czyka dekoratorskiego, elementy mieszkania raczej średnio dziecio-friendly i nie chcę myśleć, co oznacza dziecko + gołebioszary marmur (jak to marmur - chłonny jak gąbka) lub dziecko + czarne kuchenne fronty w połysku fortepianowym.. Ja chyba będę bramki zakładać, albo co... Na razie psychicznie na takie rzeczy nie jestem gotowa, ale mam nadzieję, że to przejdzie. Bo się zamęczę i osiwieję inaczej.
O mamo! Porysowane ściany! A mój M. jest dziecko naukowca, on do robót męskich nienawykły. Czy są kursy przygotowawcze w zakresie męskich robót okołodomowych?
no niestety przy dzieciach nie da sie miec w domu muzeum;-))) pomalowane sciany czy wtarte kremy to tylkoczesc atrakcji hahaha wieksze zapewnia dziwczynka to juz wam mówie odrazu!!!!!!!!!!!!!1

autka tankuje herbatka, dinozaury karmi serkiem topionym, o jakim kolwiek elemencie dekoracji moge pomarzyc narazie, bo jesli tylko w zasiegu reki to predzej czy pozniej sie stlucze (chcacy lub niechcacy....), ostatnio lubi zabawe w przelewanie sobie picia z kubeczka do np.miseczki lub tez picie z lyzeczki badz tez nabieranie sobie prosto na raczke (ile trafia do buzi a ile na stol/podloge mozna sobie wyobrazic). dosc zywiolowe dziecko i choc potrafi byc grzeczny to takie pomysly juz miewa i na nic tlumaczenie.