reklama

Marcóweczki 2011

cześć dziewczyny
ja to dzisiaj tak śpiąca jestem, że normalnie ledwo trzymam się w pozycji siedzącej w pracy. oczy same mi się zamykają. czekam tylko aż szefowa pojedzie do klienta, to się na chwilę u niej w pokoju położę :)

miłego dnia.
jak się obudzę to jeszcze tu zajrzę

reklama
ruda, moj sie ode mnie uczy obslugiwac wiertarke itp;) ale za to dobrze gotuje i jest taki troche bardziej domowy niz ja, tylko jedno mu nie wychodzi: sprzatanie i mycie naczyn, teraz jak pojechal to mam cudnie czysta kuchnie i posprzatana po jego gotowaniu ;) bo tak jak umyje naczynia, to musze drugi raz umyc hehehehe

a sciany mam pomalowane przez Olafa, ale ladnie kredkami i podobno to jest mapa ;) za to na komodzie sa zegary z wahadlami ;) (grzebanie w kupie tez przechodzilismy ale to juz dawno;))
ona, ja tez glodna jak swinia, ale mdlosci do konca za nic nie chca przejsc i juz mnie to mega meczy, bo o ile pamietam to z olafem szybciej mi przeszlo...

hehe więc trzaaa jesć ;) a ja leże bo jestem na podtrzymaniu bo mnie rwie do dołu , ale wyobrazam sobie co znaczą mdłosci ...

ja jak nie zjem, to dopiero mam mdłości:/ masakra
właśnie z synkiem wszamaliśmy 2 parówki i po kromie chleba. od razu lepiej. a wczoraj na noc złapało mnie takie ssanie, że wmuciłam 2 kanapy z serem białym i miodem. to mi teraz dobrze wchodzi:)

dzieńdoberek... ja dziś bardzo zapracowana więc na chwilę a i tak wychodzę z pracy wcześniej bo idę na mecz towarzyski siatkarzy polska-brazylia.

mam nadzieje że u was dziewczynki wszystko dobrze:-)

Czesc dziewczyny.
U mnie tez najgorsze mdłosci sa jak nie zjem w momencie odczuwania głodu,wtedy to wszystko mi podchodzi,a jeszcze jak myje zeby to mam odruch wymiotny.W nocy kolejny raz pobudka o 3 na siusiu,i jak tu sie wyspac porzadnie.
Co do baraszkujacych sasiadow to tez takich mielismy,mieszkamy na nowym osiedlu i na poczatku z tymi najblizszymi sasiadami to tak nie smiało o tym rozmawialismy bo nie było pewnosci czy to nie ktores z nas jest słyszane,hihi.Mielismy z tego niezły ubaw,ci ''głosni'' zawsze robili to o tej samej porze miedzy 23 a 1 w nocy,i tak prawie dzien w dzien i do tego mieli otwarte okno w sypialni,az w koncu zmajstrowali dzidziusia a w tym roku wyprowadzili sie na wieksze mieszkanko.
Uciekam z psem na spacerek a potem mam plan robic zupe pomidorowa.
Miłego dnia.

Hej Kochaniutkie, wstałam na sniadanko i taka jestem głodnaaa ze zrobiłam sobie dwie grzanki i połykam je prawie w całosci hehe aż nie wierzeeee , powiem Wam ze ciągle lerzałam i to

jest straszne ale wiem ze to dla dobra dzidzi więc dam rade, nie jestem przyzwyczajona, ja ciągle w ruchu a tu leżenie plackiem, tylko leże i jemmmm więc nie chce myslec jak bede

wyglądac do 13 stego wrzesnia bo wlasnie do wtedy mam póki co leżec :( ajjjj ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D:) ja już myśle za ile bedzie obiadek, i oczywiście mam zupe pomidorową haha moj mąz nie bedzie mogł na nią patrzec :P

Ona1986 - to witaj w klubie, ja tak leżę już od 2 lipca! i niestety minimum do 2 września, jak nie dłużej ;-{ wrrr!!

Scarletka, a mi sie teraz marzy parowka.... No ale nie mam niestety gdzie kupic...

Dzis sroda i ide z Olafem do przedszkola...Nie chce mi sie, bo bedzie pewnie swieta krowa tam... i bede sie musiala opiekowac 2 dzieci..no ale zobaczymy. Moge zawsze udac, ze nie widze.

Lece na jakies sniadanie na dol,bo poki co tylko lezymy w wyrku i ogladamy kreskowki.

Milego dnia !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry