Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ruda, moj sie ode mnie uczy obslugiwac wiertarke itpale za to dobrze gotuje i jest taki troche bardziej domowy niz ja, tylko jedno mu nie wychodzi: sprzatanie i mycie naczyn, teraz jak pojechal to mam cudnie czysta kuchnie i posprzatana po jego gotowaniu
bo tak jak umyje naczynia, to musze drugi raz umyc hehehehe
a sciany mam pomalowane przez Olafa, ale ladnie kredkami i podobno to jest mapaza to na komodzie sa zegary z wahadlami
(grzebanie w kupie tez przechodzilismy ale to juz dawno
)
ona, ja tez glodna jak swinia, ale mdlosci do konca za nic nie chca przejsc i juz mnie to mega meczy, bo o ile pamietam to z olafem szybciej mi przeszlo...
szczęściara... ja wędruję z 5 razy w ciągu nocy:-)Hej Kochaniutkie, wstałam na sniadanko i taka jestem głodnaaa ze zrobiłam sobie dwie grzanki i połykam je prawie w całosci hehe aż nie wierzeeee , powiem Wam ze ciągle lerzałam i to
jest straszne ale wiem ze to dla dobra dzidzi więc dam rade, nie jestem przyzwyczajona, ja ciągle w ruchu a tu leżenie plackiem, tylko leże i jemmmm więc nie chce myslec jak bede
wyglądac do 13 stego wrzesnia bo wlasnie do wtedy mam póki co leżecajjjj ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
ja już myśle za ile bedzie obiadek, i oczywiście mam zupe pomidorową haha moj mąz nie bedzie mogł na nią patrzec
![]()
Ja tez i caly czas sie zastanawiam, skad to sie bierze :-)olu....tylko jedna pobudka na siusiu?szczęściara... ja wędruję z 5 razy w ciągu nocy:-)
olu....tylko jedna pobudka na siusiu?szczęściara... ja wędruję z 5 razy w ciągu nocy:-)