Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaaaaaaaaaa milion postów
u mnie w pracy pisać nie można, bo wszyscy się szpiegująjakby chcieli, żebym pracowała czy coś
))
a w domku to tera mamy ciężko, bo przy Olafie do kompa nie usiądę albo on chce baje na kompie i w ogóle naczynia w zlewie po sam sufit, syf i burdel i jestem głodna, a mi nie ma kto gotować i w ogóle humor ciążowo płaczliwy mnie dopadł
dobrze, że mdłości jakby mniejsze, ale nie żeby całkiem przeszły fuuuuuuuuj no i często brzuch mnie boli jak się najem ugh
zachcianki nie wiem, jak coś mi się zachciało, to zanim chłop przyniósł ze sklepu to juź mi się nie chciałoa tera to mam pusta lodówkę i nie ma mi kto zakupów robić, muszę się chyba ogarnąć
ale w pierwszej ciąży miałam ciągle mega jazdę na kwaśne rzeczy (wiśnie chodziły za mną cały czas,a była jesień i zima więc doopa)) no i ślicznie wyglądałam właściwie od początku i urodził się chłopak.
a teraz niby jest inaczej, ale może się wkręcam![]()
zasnęłam z Olafem chyba o 20.......i teraz się obudziłam i nie chce mi się spać hehe i jestem głodna, ale nie wiem co zjeść albo czy jest co jeść
to miłego dniamiłych wakacji
miłych remontów (moj pan remontowy wciaż sie nie odzywa)
miłego jedzenia, bo widzę, że temat przewodni![]()

Cześć dziewczyny!
dmuchawiec
Milutek 23 życzę udanego urlopu. Trochę Ci zazdroszczę, my w zeszłym roku pierwszy raz byliśmy na Chorwacji i byliśmy zachwyceni. W tym roku miała być powtórka, ale że ciąża wysokiego ryzyka to lepiej zostać w PL. Mój chłopek tylko trochę niepocieszony bo dopiero za 2 lata się tam wybierzemy, bo za rok z takim maluszkiem też nie uśmiecha nam się jechać tak daleko.