reklama

Marcóweczki 2011

Pinka, Agatka to się pewnie bidulki nie wyspałyście :-(

Ja własnie dopiero wstała, i widze ze każda usmiechnięta , tak ma byc :tak:

Na pewno wiecie co ide zrobic ????:-D Wskoczyć do lodówkiiiii :D:-)

reklama
dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Niby wszystko człowek wie a jednek to barrrrrdzo pomaga:rofl2:
Przeleżałam cały wczorajszy dzień, w pt mam sie pokazać na kontroli. Silniejsze krwawienie było spowodowane podobno peknięciem jakiegoś naczynka w macicy.

Frytki - przez was za mna chodzą i zrobie dziśna obiad do mojej grzybowej ze świerzych grzybów

patik ale się uśmiałam, mój bąbel też tak czasem robił.:-D teraz jak potrafi wszystko powiedzieć i kładę go spać wymyśla 100 różnych pomysłów jakby to odciągnąć;) ;-)a to piciu, a to siku, to bajeczka, to światełko, to przykryj, to odkryj.. czasem oszaleć można:eek:

:wściekła/y:o jaaaaaaaaaaaaaaaaa... wszyscy w pracy czegoś ode mnie chcą!!!!!!!!!1:wściekła/y:

co do frytek to wczoraj się wkur***am jak ja, mój m i jego mama wszyscy bylismy mega wygłodniali i oni wpadli na fantastyczny pomysł żeby iść do kfc ...nie powiem lubię...ale zawsze po tym się fatalnie czuję ... zjadłam parę "mięsek" bo nie wiem czy to co tam jest ma chociaż 10% zawartości mięsa ... no i oczywiście się źle czułam...mąż dostał opierdziel że co oni sobie wyobrażają (bo mieliśmy iść do zwykłego baru) ... a ja mam mega wyrzuty sumienia... bo i tak moja dieta do jakiś specjalnie zdrowych nie należy:-( nie dość że na wymyślne dania nie mam siły to większość mi nie smakuje:-( zaraz się popłaczę

Ostatnia edycja:
scarletka, moj zawsze cos wymysla, ostatnio stwierdzil, ze on mi pomoze myc naczynia i dopiero potem moze isc spac i siedzial 15minut i patrzyl jak myje! czubek;)

futrzakowa, u mnie tez, a jeszcze sie patrza co robie i czy pracuje ;))) a czlowiek nie moze byc kreatywny CALY dzien nie? poza tym tu na forum moge robic rozpoznanie w terenie ;))) (my rzeczy dla dzieci robimy) wiec powinno sie liczyc jako praca:confused2:

futrzakowa ja cię w pełni rozumiem. tez jestem w pracy. kompletnie nic mi się nie chce, a tu terminy gonia. niestety do jutra trzeba podatki zapłacić, a ja je muszę wyliczyć. wrrrrrr!!! w takich chwilach chciałabym miec inną pracę...

hej,
ale miałam sen - byłam na usg i oglądamy sobie z gin. dzidzie i nagle wyłania się siusiak !!! :O zamiast mojej dziewczynki i szok... jak to? Mam nadzieję, że to nie proroczy sen ;/

strasznie bolą mnie codziennie plecy w krzyżu i łapie mnie rwa- normalne to? Szczególnie jak stanę, bo jak się ruszam to nic nie czuję.

Wczoraj kupiłam myjkę do masażu brzucha i olejek z Rossmana pp. rozstępom - używałam w 1 ciąży i bardzo fajnie uelastyczniał i wygładzał skórę. Stosuję na mokro po prysznicu i czekam aż się wchłonie.

milego dnia

reklama
:wściekła/y:o jaaaaaaaaaaaaaaaaa... wszyscy w pracy czegoś ode mnie chcą!!!!!!!!!1:wściekła/y:

co do frytek to wczoraj się wkur***am jak ja, mój m i jego mama wszyscy bylismy mega wygłodniali i oni wpadli na fantastyczny pomysł żeby iść do kfc ...nie powiem lubię...ale zawsze po tym się fatalnie czuję ... zjadłam parę "mięsek" bo nie wiem czy to co tam jest ma chociaż 10% zawartości mięsa ... no i oczywiście się źle czułam...mąż dostał opierdziel że co oni sobie wyobrażają (bo mieliśmy iść do zwykłego baru) ... a ja mam mega wyrzuty sumienia... bo i tak moja dieta do jakiś specjalnie zdrowych nie należy:-( nie dość że na wymyślne dania nie mam siły to większość mi nie smakuje:-( zaraz się popłaczę

i wiecie co jeszcze ... jem orzechy i kawałek jednego wszedł mi jakoś w zęba ...i mnie denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha...dziś chyba ni epowinnam nic pisać i z nikim rozmawiać bo pozabijam wszystkich :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry