reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Scarleta ciaza pojedyncza widzialam na usg i lekarz tez powiedzial ze jedno dzeciatko no a skoro machalo i nie mialo 4 raczk tzn ze jest same:)na szczescie bo nie dalabym rady z dwojka

No ciekawe co u mnie bedzie znaczyło to kwaśne ;)))) Scarleta także kolejny mit, jedzonko serowe na chłopczyka :P:happy: hehe

Patik80
z listy zachciewajki nie zjadłam nic bo nic nie miałam, mamunia mnie poratowała i przywiozła malage i zjadłam jedną i odechciało mi sie prawie wszystkiego oprócz frytekkkk które własnie wiezie mi mój najukochańszy na świecie mąż :):eek: hehe jak mu przeczytałam liste to padł ze smiechu hehe... :D:-D

AAAA jeszcze Wam zadam pytankooo... czy wiecie moze cóż to za stara lata chyba 80te Polska Komedia... o kobiecie w ciązy... i tyle wiem ze na koncu mąż wiozł zone do porodu wszystko spakował a zony zapomniał hehe... mama mi mowiła ze z 10 lat temu oglądała i nie pamieta tytułu hehe a ja bym sobie sciagneła :p moze któras kojarzy :D:D:D

Dziewczyny, macie buzki! Jak klikacie odpowiedz, to pod tym okienkiem jest napis..Zaawansowana Edycja..kliknijcie na to... I tadaaaam: po prawej stronie okienka edycji sa buzki :)
:-);-):tak::-D:wściekła/y::zawstydzona/y::-(:szok::no::-p:sorry::eek::confused2::laugh2::rofl2::happy::crazy::angry::nerd::baffled::happy2::blink::sorry2::dry::cool::cool2::shocked2::confused::sorry::eek::confused2::laugh2::frown::evil::errr::biggrin2::rolleyes::growl::ninja2::yes::unsure::sad::no2::rolleyes2::wink::surprised::oo2::oo::elvis::huh::hmm::realmad::rofl:

Dowod :-);-)

Ja wlasnie zjadlam...nie uwierzycie! Frytki :szok:

ale dałas czadu ahahahahahahhah

no ja na frytki narazie smaka nie mam obciagnełam tosciaki i tak sie zastanawiam co jeszcze????????

u mnie tez sie sprawdzilo kwasne -słodkie jak dla mnie to bzdura tak samo jak krztałt brzucha;-/

Dziewczyny ale Wy macie tempo pisania:szok:
Troszke mnie nie było bo bardzo zle sie czułam tzn bolał mnie brzuch,cała miednica,ciagneło i rozpierało,straszne:-(.
Co do bolu głowy to mnie tez czesto boli,dzis obudziłam sie z bolem ale na szczescie szybko przeszło.
Frytki... lubiłam zawsze bardzo(te mrozone zpiekarnika) ale ostatnio jak były na obiad to bardzo szybko mi sie ich odechciało,odruch wymiotny na ich widok:zawstydzona/y:
Spijam rumianeczek i uciekam spac.
Dobrej nocy:-)

reklama
no tak, nagadały się o żarciu, narobiły smaka i poszły spać:angry: wrrrrr jakie to niesprawiedliwe;-) teraz ja się rozłożyłam ze swoim kramem i wsuwam:laugh2: nie mogę być stratna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry